REDOVISNINGSEKONOM TILL KLÄDFÖRETAG

Arbetsuppgifter

Redovisningsekonom till stort klädföretag med start omgående. I tjänsten som redovisningsekonom kommer du att arbeta med bokföring och rapportering från vår kunds globala online-försäljning. Du kommer att ingå i teamet ”sales” och där kommer du att vara ansvarig för daglig bokföring, analys, undersökningar och rapporteringar, kontoavstämningar och månadskörningar. Tjänsten är placerad i Borås och för att fungera bra i rollen tror vi att du har minst 5 års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter så som bokföring och redovisning. Goda kunskaper i SAP liksom goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Företagsuppgifter

Du kommer att arbeta hos vår kund som befinner sig i Borås.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som känner dig som är trygg i rollen som redovisningsekonom och som snabbt kan sätta dig in i arbetsuppgifterna. Du har en positiv attityd och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Vidare är du driven, effektiv och tycker om att utmanas.

Tillträde och ansökan

Heltid, start OMGÅENDE och 31 mars 2019. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Redovisningsekonom, SAP, ekonom, redovisning, ekonomi, bokföring, Borås, redovisningskonsult

Kvalifikationer

  • Du har minst 5 års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter så som bokföring och redovisning.
  • Goda kunskaper i SAP
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Borås

Publ. datum

2018-08-23

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Camilla Wohlin

0709-788 688 camilla@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har minst 5 års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter så som bokföring och redovisning.
  • Goda kunskaper i SAP
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.