REDOVISNINGSEKONOM TILL BANK

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en redovisningsekonom till välkänd bank! Nu söker vi dig som är en erfaren redovisningsekonom med akademisk utbildning. Du kommer att ansvara för redovisning och följa upp verksamhetens finansiering. Din primära arbetsuppgift är att arbeta med boksluts- och myndighetsrapportering, upprätta årsredovisning och medverka i projekt/utvecklingsarbete. För att fungera i rollen ser vi att du har goda kunskaper i Excel och i ekonomisystemet Access. Har du dessutom erfarenhet av bank och finans är det mycket meriterande men inget krav. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men även tillsammans i team. Du tycker om att driva utvecklingsarbete inom redovisning och är struktuerad och noggrann.

Tillträde och ansökan

Heltid, start 27 augusti och fram till 28 februari 2019. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Redovisning, bank, finans, redovisningsekonom, ekonom

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning inom ekonomi.
  • Goda kunskaper i Excel och Access.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-07-11

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Camilla Wohlin

0709-788 688 camilla@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning inom ekonomi.
  • Goda kunskaper i Excel och Access.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.