PROJEKTCONTROLLER TILL KÄPPALAFÖRBUNDET

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta som Projektcontroller i en organisation som präglas av miljöfokus, hög trivsel och teknik i framkant? Som Projektcontroller på Käppalaförbundet kommer du att arbeta i en bred och spännande roll. Tjänsten är nyinrättad vilket gör att du får möjlighet att vara med och forma rollen. Du kommer bland annat att vara ett stöd till projektledare och delta i arbetet med att utveckla befintligt projektverktyg. Vidare kommer du att utveckla arbetet med kassaflödet och vara med i arbetet med att ta fram strategiska investeringsplaner. Du kommer även att delta i budget- och prognosarbete och arbeta en del med bokföring. Du kommer att arbeta tätt ihop med förbundets projektadministratör. Du rapporterar till avdelningschefen för verksamhetsstöd.

Företagsuppgifter

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket som ligger på Lidingö. Käppalaförbundet tar också tillvara den näring och energi som finns i avloppsvattnet och återför slam, biogas och värme till samhällets kretslopp. Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Käppalaförbundet har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. Käppalaförbundet har ett ledarskap som tror på frihet under ansvar. Käppalaförbundet vill att deras anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och tillgång till deras egna gym. Det finns en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda. Käppalaförbundet ligger i Gåshaga på Lidingö, dit det är enkelt att ta sig med kollektivtrafik.

Personliga egenskaper

Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Du har god analytisk förmåga, är lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt samt tycker om att samarbeta. Vidare är du serviceinriktad, självgående, prestigelös, flexibel, positiv och engagerad. Du har inga problem med att ha flera projekt igång parallellt och är noggrann med öga för detaljer.

Tillträde och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: projektcontroller, controller, redovisningsekonom, ekonom.

Kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som projektcontroller
  • Erfarenhet av praktisk redovisning
  • God teknisk förståelse

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Lidingö

Publ. datum

2019-11-20

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Klara Renberg

08-525 240 22 klara@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som projektcontroller
  • Erfarenhet av praktisk redovisning
  • God teknisk förståelse