LÖNEADMINISTRATÖR

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är ett detaljhandelsföretag söker vi nu en Löneadministratör som kan avlasta under sommaren. I arbetsuppgifterna ingår bland annat registrering av löneunderlag samt bearbetning av lönefiler som är en stor del i löneprocessen. Du ansvarar för att genomföra löneberäkningar och stämmer av att inkomna uppgifter är bearbetade. Du har kontakt med handlarna i butikerna via vår kunds ärendehanteringssystem, i första hand via mejl men även per telefon.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Löneadministratör ska du ha en glad och positiv inställning, du ska tycka om att arbeta i team men också ha förmågan att arbeta och leverera självständigt. Vi söker dig som är serviceinriktad, gillar att hjälpa andra och stimuleras av att arbeta mot deadlines. Då stor del av kommunikationen sker över telefon ställs stora krav på att du har lätt att kommunicera och förmåga att skapa förtroende. Du är ansvarskännande, flexibel, engagerad samt har ett genuint intresse för att nå uppsatta mål. Vidare är du noggrann då arbetet kräver att man levererar i rätt tid och till rätt kvalité.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/vecka. Starten är enligt överenskommelse och uppdraget förväntas löpa till 2022-08-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Västerås/remote. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande, första urvalet kommer ske 2022-05-03. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval. Sökord: Löneadministratör, Administratör, Ekonomiassistent, Lönekonsult, Löneexpert, Lönespecialist, Ekonom, Ekonomiyrken, Västerås, Remote

Kvalifikationer

  • Godkänd KY/YH lönekonsultutbildning eller erfarenhet av kvalificerat lönearbete
  • Vi förutsätter att du är en van datoranvändare med förmåga att lära nytt

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Västerås

Publ. datum

2022-05-02

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Jennifer Norin

+46 70 838 03 96 jennifer.norin@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Godkänd KY/YH lönekonsultutbildning eller erfarenhet av kvalificerat lönearbete
  • Vi förutsätter att du är en van datoranvändare med förmåga att lära nytt
Ansök tjänsten