KRAVANALYTIKER TILL SPÄNNANDE FÖRETAG I STOCKHOLM

Arbetsuppgifter

Vår kund är nu i behov av att stärka upp sitt team med en junior kravanalytiker. Hos kunden kommer du arbeta med spårbarhet i systemet GS1 med det lagändringskrav inom tobak som införs. Som kravanalytiker kommer du ha kontakt med många människor och jobba i ett högt tempo.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Du kommer att arbeta hos vår kund som har arbetsplatsen belagd i Stockholm.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som kravanalytiker bör du vara utåtriktad, öppen och ha lätt för att skapa kontakt. Du bör även vara stresstålig och trivas med att arbeta under högt tryck. Vi tror även att du är resultatinriktad, detaljorienterad och strategisk i ditt arbetssätt.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående alternativt i mitten av augusti och uppdraget är långsiktigt och förväntas till en början pågå tom maj 2020, med stor möjlighet till förlängning. Uppdraget förlängs kvartalsvis under uppdragstiden, enligt kunds önskemål. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Kravanalytiker, requirements, spårbarhet, GS1

Kvalifikationer

  • Du har 1-3 års erfarenhet som kravanalytiker
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av system inom spårbarhet, exempelvis GS1

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-04-30

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Malin Johansson

0739997779 malin.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har 1-3 års erfarenhet som kravanalytiker
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av system inom spårbarhet, exempelvis GS1