FUND PROSPECTUS / REPORTING EDITOR

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är en svensk bank med verksamhet i Norden och Baltikum, söker vi nu en Fund Prospectus / Reporting Editor! I rollen kommer du att hjälpa vår kund att presentera sitt material kring dess fonder för sina kunder. Du kommer att skapa texter för fonderna och ta fram material som du sedan kommer rapportera vidare så att vår kund kan sätta upp en bra plan för hur det ska hanteras i produktion.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen ser vi gärna att du är noggrann, strukturerad, ordningsam, engagerad och ansvarsfull. Det är viktigt att du är en problemlösare med en positiv inställning och har en god samarbetsförmåga.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/vecka. Vår kund önskar start 2022-10-03 och uppdraget förväntas löpa till 2022-12-23, med god chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande, första urvalet kommer ske 2022-09-09. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval. Sökord: Fund Prospectus, Reporting Editor, Bank, Stockholm

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av att skriva fondbroschyrer, skriva dokument osv
  • Erfarenhet av att skriva texter för periodisk rapportering DPM
  • Erfarenhet av att skriva texter till förköp DPM samt texter till webb

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2022-09-20

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Jennifer Norin

+46 70 838 03 96 jennifer.norin@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av att skriva fondbroschyrer, skriva dokument osv
  • Erfarenhet av att skriva texter för periodisk rapportering DPM
  • Erfarenhet av att skriva texter till förköp DPM samt texter till webb
Ansök tjänsten