FINANSIELL CONTROLLER MED INTRESSE I VÄRDEPAPPER & REDOVISNING

Arbetsuppgifter

Är du intresserad och kunnig inom värdepapper och redovisning, då är detta uppdrag en möjlighet för dig! Vår kund, en storbank i Solna, söker en finansiell controller som kommer arbeta med redovisning, finansiell rapportering och att upprätta årsbokslut för bankens kunder inom Stiftelser. Du kommer framförallt att upprätta årsredovisningar och rapporter men också prognoser, för stiftelser och ideella föreningar. I arbetet ingår även att göra rimlighetsbedömningar och analyser av den löpande bokföringen. Du kommer ha kontakter med såväl kunder som revisorer och interna avdelningar inom banken. Arbetet innebär en viss säsongsvariation och ställer stora krav på dig under den så kallade bokslutsperioden såväl avseende din arbetstid som ditt fokus! Vår kund strävar ständigt efter att leverera service i världsklass, vilket innebär att du får att vara med och utveckla deras arbetsprocesser och ständigt sträva efter att effektivisera dessa. Allt i syfte att tillhandahålla tjänster och produkter som är konkurrenskraftiga och levererade med hög kvalitet.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att trivas och lyckas i din roll hos vår kund behöver du vara strukturerad, noggrann och drivande. Du gillar att ta initiativ och att själv söka efter information för att på bästa sätt lösa dina arbetsuppgifter. Som person gillar du att arbeta i grupp, men du är samtidigt van vid att självständigt lösa uppgifter och komma med förbättringsförslag. Du är analytisk och ser detaljer utan att tappa greppet om helheten.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start så fort som möjligt efter det att bakgrundskontroll är genomförd. Uppdraget förväntas löpa tom 2021-05-15, med god chans till förlängning. Du kommer vara anställd som konsult via JobBusters hos vår kund. Sista ansökningsdag är 2020-10-19, vi ser fram emot din ansökan! Sökord: Finansiell controller, controlling, redovisning, controller, Excel, värdepapper

Kvalifikationer

  • Du har 4-6 års erfarenhet som controller
  • Du är civilekonom eller liknande
  • Du har gedigna kunskaper inom redovisning och finansiell redovisning
  • Du är intresserad och kunnig inom värdepapper
  • Du är en van användare av Excel

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2020-10-15

Kontaktperson

Johanna Johnsson

072-188 33 99 johanna.johnsson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har 4-6 års erfarenhet som controller
  • Du är civilekonom eller liknande
  • Du har gedigna kunskaper inom redovisning och finansiell redovisning
  • Du är intresserad och kunnig inom värdepapper
  • Du är en van användare av Excel