ERAFREN FINANSIELL ADMINISTRATÖR TILL STORBANK

Arbetsuppgifter

Erfaren finansiell administratör till storbank! I tjänsten som finansiell administratör kommer du att ingå i ett team inom inkasso och riskbedömning där ditt huvudansvar kommer att vara att svara på frågor gällande till exempel konkurs, riskbedömning och långivning. Du kommer att söka information i IT-system för att hitta information, samarbeta med projektledare samt små och medelstora företag i affärsområden för att hitta var relevant information lagras. Analysera fallen och matcha data med krav och dokumentera relevant information i Excel. Vidare kommer du att stötta teamet med att svara på frågor kring Debt collection och Credit memos som kan dyka upp i samband med insamling av relevant data. För vår kund söker vi nu dig som är redo att ta nästa steg i karriären. Du har en akademisk utbildning inom området och minst 1 års erfarenhet av inkasso eller bank. Du tycker om administrativt arbete och har en god förmåga att hjälpa andra i din arbetsgrupp.

Företagsuppgifter

Storbank i centrala Göteborg

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Som person trivs du med ett administrativt arbete och har en god förmåga att hjälpa andra i din arbetsgrupp. Du är lösningsorienterad och har en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Vidare är du ansvarstagande, initiativrik och strukturerad i ditt arbete.

Tillträde och ansökan

Heltid. Start OMGÅENDE och fram till 31 januari 2019. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Administratör, finans, ekonom, bank, inkasso, riskbedömning, långivning, storbank, ekonomi, senior, Göteborg

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning inom området
  • Minst 1 års erfarenhet av inkasso eller bank
  • Minst 1 års erfarenhet av Dept Collections
  • Goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publ. datum

2018-08-13

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Camilla Wohlin

0709-788688 camilla@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning inom området
  • Minst 1 års erfarenhet av inkasso eller bank
  • Minst 1 års erfarenhet av Dept Collections
  • Goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift