EKONOMIASSISTENT / REDOVISNINGSEKONOM – START 23 JULI!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som inom kort kan påbörja ett uppdrag hos vår kund som Ekonomiassistent / Redovisningsekonom! Detta är en möjlighet för dig som vill jobba på ett stort internationellt företag! Du kommer arbeta med traditionella ekonomiassisterande uppgifter samt leasingredovisning. De mest tidskrävande uppgifterna idag är kontoavstämningar samt registrering i anläggningsregistret i AS400. På grund av kort kort vasel, kommer mer information ges i nästa steg i processen.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Arbetsplatsen är belagd i Frösunda/Solna. På grund av förändring i personalgrupp, är önskad start redan 23/7 2018.

Personliga egenskaper

För att trivas i din roll tror vi att du är serviceminded, flexibel och en lagspelare. Du har ett stort intresse för ekonomi och redovisning vilket gör att du kommer in med en positiv attityd och engagemang i rollen.

Tillträde och ansökan

Heltid, med önskad start 23/7 2018. Uppdragslängden börjar med 3 månader, med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Ekonomiassistent, Redovisningsekonom, Redovisning, Ekonomi, Leasing, Internationellt.

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av tidigare arbete som Ekonomiassistent.
  • Du kan påbörja ett uppdrag i slutet av juli.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av leasingredovisning.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-07-10

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Malin Jagerholm

malin@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av tidigare arbete som Ekonomiassistent.
  • Du kan påbörja ett uppdrag i slutet av juli.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av leasingredovisning.