EKONOMI / FINANS TILL KOMMANDE UPPDRAG I STOCKHOLM

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av interimsuppdrag inom ekonomi och finans hos våra kunder i Stockholm med omnejd. Exempel på uppdrag vi tillsatt: Redovisningsekonom, Business Controller, Projektcontroller, Financial Controller, Ekonomiassistent, Ekonomiansvarig, Ekonomiadministratör och Löneadministratör. Vi samarbetar med flera internationella företag, offentliga myndigheter, spännande tech-bolag och stora, såväl som mindre företag där du får möjlighet att skaffa dig ovärderlig erfarenhet. Vi får in nya spännande uppdrag varje dag och vi vill komma i kontakt med dig proaktivt för att snabbt hitta rätt matchning mellan dig och din framtida arbetsplats. Denna annons gäller således inte en specifik tjänst men ger dig möjligheten att bli först på tjänster som ännu inte finns på nätet! Arbetsomfattningen varierar både på lång- och kortsiktiga uppdrag. Generellt är uppdragen heltid och förlagda på kontorstider.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en naturlig vilja att strukturera och organisera ditt arbete. Du lägger stor vikt i att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan. För att trivas i konsultrollen är det viktigt att du har en utvecklad känsla för affärsverksamheten. Vidare har du en god förståelse för detaljer så väl som helhetsperspektiv samt är skicklig på att snabbt sätta dig in i olika uppgifter.

Tillträde och ansökan

Vi kommer löpande kika på ansökningar och hoppas att vi kan komma i kontakt inom kort för ett matchande uppdrag till just dig! Berätta gärna i din ansökan om vad du söker, vad som är viktigt för dig och när du kan vara tillgänglig för ny tjänst. Varmt välkommen med din ansökan! Sökord: Ekonomijobb, redovisning, ekonomiassistent, controller, redovisningsekonom, löneadministratör, finans, Stockholm

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2020-11-20

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Johanna Johnsson

072-188 33 99 johanna.johnsson@jobbusters.se