CONTROLLER TILL SPÄNNANDE BOLAG I STOCKHOLM

Arbetsuppgifter

Vi söker för vår kunds räkning en affärsorienterad och driven junior controller som är ute efter nästa utmaning i en växande organisation. Som junior controller kommer du dels stötta organisationen med affärsstöd men även stötta redovisningsfunktionen med delar av bokslut och rapporteringsprocessen, samt agera bollplank mot verksamheten i frågor avseende budget, prognos och diverse pågående projekt kopplat till expansion och effektivisering. Vidare kommer du arbeta med ekonomisk projektuppföljning, fakturahantering och presentationer.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, framåt och trivs i kontakten med andra människor. Vidare beskriver du sig själv som ansvarstagande och som en problemlösare. Du är positiv, flexibel och noggrann. Vidare är du väldigt organiserad och gör ingenting halvdant.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2019-02-12 t om 2020-06-30 med stor chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och snarast då intervjuer sker löpande. Sökord: Projektcontroller, Project controller, ekonomiassistent, controller

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av att arbeta som juniorcontroller
  • God administrativ förmåga
  • God vana av Officepaketet, speciellt Excel och PowerPoint
  • Kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-10-29

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Klara Renberg

08-525 240 22 klara@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av att arbeta som juniorcontroller
  • God administrativ förmåga
  • God vana av Officepaketet, speciellt Excel och PowerPoint
  • Kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt