CONTROLLER TILL LÅNGT OCH SPÄNNANDE UPPDRAG TILL KUND I SOLNA

Arbetsuppgifter

Till vår kund med huvudkontor i Solna söker vi nu en Controller / Projektcontroller. I rollen ingår löpande projektredovisning i SAP (upplägg och stängning av projekt, fakturering, kalkyländringar) samt utfallsrapportering, uppföljning och analys av projekt. Som Controller hos vår kund håller du i projektmöten tillsammans med teknisk projektledare och säkerställer dokumentation enligt vårt verksamhetssystem. Du deltar i bokslutsarbete och ger input till budget och prognos. I rollen ingår också att stödja teknisk personal i försäljningsekonomiska frågor (kreditkontroll, lev-bedömningar, betalningsplan, riskanalys, kommersiella och juridiska aspekter) och du skall också verka för en effektiv kaptialhantering för att nå en bra cash flow. Vi tror att du som Controller är civilekonom och att du har ett par års erfarenhet efter examen gärna inom projektverksamhet samt har SAP-erfarenhet. Du har goda kunskaper i excel och vi vill att du kommunicerar obehindrat på engelska. Du kommer att jobba i ett team av 7 ekonomer och du rapporterar till business unit ekonomen för SLN. I din roll har du mycket kontakt med projektledare och säljare för ditt område.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Arbetsplatsen är belagd i Solna, strax norr om centrala Stockholm

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, nyfiken och affärsinriktad. Vi vill att du är noggrann och vågar ifrågasätta. Vi sätter också ett stort värde på god samarbetsförmåga och starkt engagemang.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 190201 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 200131, med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer

  • Du är civilekonom med ca 3-5 års arbetslivserfarenhet efter examen
  • Du har mycket goda kunskaper i SAP
  • Du har mycket goda kunskaper i Excel
  • Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Det är meriterande om du arbetat som controller i en projektverksamhet

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-01-24

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du är civilekonom med ca 3-5 års arbetslivserfarenhet efter examen
  • Du har mycket goda kunskaper i SAP
  • Du har mycket goda kunskaper i Excel
  • Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Det är meriterande om du arbetat som controller i en projektverksamhet