CONTROLLER TILL BOLAG I FRAMKANT

Arbetsuppgifter

Vår kund söker efter en Controller för att stödja deras kunders designhantering med rapporter och ekonomisk uppföljning och andra ekonomiska uppgifter, vidare kommer du att samarbeta med kollegor utomlands och ha många kontaktytor. Som Controller hos vår spännande kund kommer att stödja designprojektledare med resursplan, kostnadsövervakning och projektorder med mera. Du kommer även att vara ett administrativt stöd till organisationen.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, nogrann och har ett öga för detaljer. Du gör ingenting halvdant och du är mycket reslutatdriven. Vidare är du mycket bra på samarbeta och du har ett öga för detaljer. Du är van vid att ha flera uppifter igång samtidigt och du är mycket resultatdriven.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgåend och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 200831 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Controller, Göteborg, Redovisningsekonom

Kvalifikationer

  • Bred kunskap av officepaketet, speciellt Excel
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
  • Erfarenhet av liknande roll

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publ. datum

2020-03-20

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Klara Renberg

08-525 240 22 klara@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Bred kunskap av officepaketet, speciellt Excel
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
  • Erfarenhet av liknande roll