UTVECKLARE TILL VINNARE AV SVERIGES BÄSTA ARBETSPLATS

Arbetsuppgifter

Vår kund som vunnit pris som både Sveriges och Europas bästa arbetsplats söker just nu Utvecklare. Som Utvecklare hos vår kund sitter du ute och jobbar i projekt som du själv är delaktig i att välja. Det viktigaste är att du känner att uppdraget är utvecklande och stimulerande. Du har ett 40-tal kollegor i Stockholm, får möjlighet att arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar och stort medbestämmande!

Företagsuppgifter

Vår kund har funnits i 5 år, bolaget är privatägt och grundarna är fortfarande aktiva inom bolaget. Vår kund har nyligen vunnit Sveriges och Europas bästa arbetsplats samt rankas skyhögt i medarbetarundersökningar, ingen anställd har någonsin valt att lämna bolaget för att ta anställning hos en konkurrent. Alla Utvecklare sitter externt hos kunder de själva fått välja, både geografiskt och byggt på tekniskt intresse.

Vad kunden erbjuder

Här får du som Utvecklare ta del av fina förmåner och bra arbetsutrustning, du får välja precis själv vad du vill ha. Vår kund hittar på mycket tillsammans, åker skidor en gång om året där man får ta med sig hela sin familj, lika så Gröna Lund där man tar med sig sin familj eller respektive. De har stående aktiviteter såsom Halv åtta hos mig och en egen kör som vår kund sponsrar och betalar. Som Utvecklare hos vår kund får du åka på konferenser i Europa två gånger om året. Den ena på våren är alltid fokuserad på kompetensutveckling. Den andra konferensen görs på hösten, och är helt fokuserad på teambuilding.

Personliga egenskaper

Som Utvecklare är du noggrann och strukturerad. Du är kommunikativ och har lätt för att prata med personer i olika positioner inom en organisation.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Developer, Senior Developer, Systemutvecklare, Frontend, Java, .Net, Javaskript, React Native

Kvalifikationer

  • Du har minst 5 års erfarenhet inom Utveckling, såsom Frontend, Java, .Net, Javaskript, React Native
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Du befinner dig i ett uppdrag i dagsläget som är relevant till din kompetens som Utvecklare

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2020-01-24

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Carolina Lundgren

08-525 240 17 carolina@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har minst 5 års erfarenhet inom Utveckling, såsom Frontend, Java, .Net, Javaskript, React Native
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Du befinner dig i ett uppdrag i dagsläget som är relevant till din kompetens som Utvecklare