UTVECKLARE/SYSTEMUTVECKLARE/FULLSTACK INOM JAVA/.NET SÖKES TILL BOLAG I STOCKHOLM

Arbetsuppgifter

Vår kund är i en tillväxtfas och söker fler engagerade Utvecklare till sitt team i Stockholm. Kundföretaget är ett konsultbolag främst verksamma inom bank, finans och försäkring i storstockholmsområdet. I din roll som Utvecklare tar du dig an uppdrag av varierande storlek inom alltifrån system- och verksamhetsutveckling till lösningsarkitektur. Företaget läger stor vikt vid att du som Utvecklare ska tycka att dina uppdrag är inspirerande och kompetensutvecklande och du ges stor möjlighet att själv påverka vilken typ av uppdrag du tar dig an. Detta är den perfekta anställningen för dig som har ett par års erfarenhet inom systemutveckling och söker en arbetsplats med goda möjligheter att välja riktning och innehåll på dina uppdrag!

Företagsuppgifter

Kundföretaget är ett konsultbolag främst verksam inom bank, finans och försäkring. Val av uppdrag och branscher påverkas i mångt och mycket av vilken typ av kompetens som finns internt och kan mycket väl ändras beroende på var du som Utvecklare vill i din karriär. Bolaget har varit verksamma sedan 2010 med kontor i centrala Stockholm. Med ambition om att fortsätta växa söker dom nu fler eldsjälar till sitt team i Stockholm.

Vad kunden erbjuder

Som medarbetare hos vår kund välkomnas du till en arbetsplats med drivna kollegor och en spännande arbetsmiljö. Du får möjligheten att ta dig an olika typer av uppdrag med förmånen att själv välja i vilken riktning du vill gå. Företagskulturen karaktäriseras av korta beslutsvägar, kreativitet och arbetsglädje, vilket är något som vi hoppas att du ska trivas i. Med tanke på att man som Utvecklare oftast är placerad på uppdrag hos kund lägger företaget stor vikt vid gemensamma luncher, AW, konferenser och andra aktiviteter utanför arbetstid som bidrar till en god stämning och möjlighet att fira framgångar tillsammans.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en utåtriktad och driven person med ambition om att hela tiden utvecklas inom ditt område. Vidare är du lösningsorienterad med en strävan att leverera med god service och hög kvalitet. Du har vana av att representera din arbetsgivare ute hos kund och bär ditt personliga varumärke med integritet och professionalism. Vår kund ser gärna att du är nyfiken på att lära dig nya saker och kommer med initiativ till dina egen kompetensutveckling.

Tillträde och ansökan

Heltid med start i augusti eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format, ansökningar behandlas i början på augusti. Sökord: Utvecklare, utveckling, systemutvecklare, systemutveckling, fullstack, backend, frontend, Java, .Net, konsult, konsultbolag, bank, finans, försäkring, jobb, jobba,

Kvalifikationer

  • Du har 3-5 års erfarenhet som Systemutvecklare (Java och/eller .Net) och känner dig med fördel bekväm i en roll som konsult
  • Du har en relevant eftergymnasial utbildning (minst 2 år)
  • Vidare har du kunskaper inom: MS-SQL, C#, WebAPI, Angular, React
  • Du har erfarenhet av Scrum och/eller Kanban

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-07-11

Lön

Fast + bonus, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Amanda Johansson

08-525 240 24 amanda.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har 3-5 års erfarenhet som Systemutvecklare (Java och/eller .Net) och känner dig med fördel bekväm i en roll som konsult
  • Du har en relevant eftergymnasial utbildning (minst 2 år)
  • Vidare har du kunskaper inom: MS-SQL, C#, WebAPI, Angular, React
  • Du har erfarenhet av Scrum och/eller Kanban