UTVECKLARE/JUNIOR UTVECKLARE SOM VILL LÄRA SIG MER OM INTEGRATION OCH MOLNTJÄNSTER

Arbetsuppgifter

Vår kund söker just nu en .Net-utvecklare som vill arbeta i teknisk framkant med integration och molntjänster. Det är inget krav att tidigare arbetat med likadana arbetsuppgifter då du som .Net utvecklare kommer få en omfattande introduktion och utbildning av vår kund. Du kommer att arbeta som konsult med spännande och nytänkande lösningar där du knyter ihop integrationer och arbetar med vidareutveckling. Du kommer att arbeta med Microsoft Azure, Biztalk Server och kringliggande verktyg.

Företagsuppgifter

Vår kund är ett konsultbolag som är en del av en större koncern som finns på många platser i hela landet. Bolaget du kommer arbeta på riktar in sin verksamhet på integration och molntjänster. Här arbetar några av världens bästa utvecklare inom integration. Vår kund fokuserar på långsiktighet och att låta sina konsulter utvecklas genom utbildning och föreläsningar. Kontoret ligger centralt i Stockholm.

Vad kunden erbjuder

Vår kund erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. Du får bland annat delta på föreläsningar, konferenser och mässor. Kontoret har en takterrass mitt i stan där du kan umgås med dina kollegor. Du får även följa med på företagets konferensresor utomlands. Det här är en arbetsplats med god sammanhållning och där man delar kunskaper med varandra.

Personliga egenskaper

Som person är du nyfiken och vill lära dig nya saker. Du tycker att det är trevligt att socialisera och vågar komma med förslag och idéer på förbättringar.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer

  • Du har relevant eftergymnasial utbildning
  • Du har minst ett års erfarenhet av C# .Net eller liknande verktyg
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2017-12-20

Lön

Fast lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Carolina Lundgren

08-525 240 17 carolina@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har relevant eftergymnasial utbildning
  • Du har minst ett års erfarenhet av C# .Net eller liknande verktyg
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska