UTVECKLARE INOM CLOUD, INTEGRATION OCH IOT TILL XLENT

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett team som brinner för det dom gör! Du kommer att vara anställd hos Xlent och kommer att arbeta med plattformar som Microsoft Azure och BizTalk Server. Du kommer att arbeta med alltifrån små till större globala kunder med en företagskultur där det är mycket högt i tak och du kommer att få vara en del av drivet och engagerat team. Teamet består av 14 medarbetare så du har möjlighet att del av varandras kunskaper och bolla olika idéer. På sikt är det möjligt att bli partner på företaget. Det finns kontor på flera orter runt om i landet men placering för denna tjänst är i centrala Stockholm i fina ljusa lokaler.

Företagsuppgifter

XLENT erbjuder tjänster till företag och organisationer i alla storlekar. Här arbetar vi nära våra kunder och kombinerar det stora företagets styrka och förmåga med det lokala företagets närhet och engagemang. XLENT har kapacitet och kompetens både på bredden och djupet och vi strävar alltid efter att leverera maximal affärsnytta genom smarta IT-lösningar.

Vad kunden erbjuder

XLENT satsar på kompetensutveckling och de har väldigt engagerade och drivna medarbetare. XLENT har tre värdeord som är nära, pålitliga och modiga vilket genomsyrar hela organisationen. Du kommer bli en del av ett socialt team som lägger stort värde i att ha roligt på jobbet och som gärna även umgås utanför arbetstid. Dom har mycket generös friskvård och ofta flexibla arbetstider.

Personliga egenskaper

Du är en kommunikativ och social person. Du är strukturerad och bekväm med mycket ansvar. Vidare är du bra på att prioritera i ditt arbete och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Vi ser dig som en målorienterad person som är en problemlösare ut i fingerspetsarna. Du är en bra lagspelare som har ett öga för detaljer. Du har ett starkt entreprenörsdriv och är engagerad och ödmjuk.

Tillträde och ansökan

Heltid. Start enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer

  • Du har ett par års erfarenhet av utveckling inom Cloud, Integration och IOT
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
  • Du har arbetat i Microsoft Azure
  • Du har arbetat i Biz Talk server
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att vara konsult

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-05-31

Lön

Lön, enligt överenskommelse. Du kommer att vara anställd direkt hos XLENT.

Kontaktperson

Klara Renberg

Kvalifikationer

  • Du har ett par års erfarenhet av utveckling inom Cloud, Integration och IOT
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
  • Du har arbetat i Microsoft Azure
  • Du har arbetat i Biz Talk server
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att vara konsult