UTVECKLARE C# ASP.NET TILL HÄRLIGT FÖRETAG I LINKÖPING

Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi efter en utvecklare C# ASP.NET med kompetensnivå 3. Du kommer att vara med i alla delar av utvecklingsprocessen, det vill säga från ax till limpa. Du kommer arbeta med front-end och Backend och det handla om ny-/vidare- utveckling av funktionalitet, anpassningar, implementering, integrationer. Kunden jobbar med C# Asp.net Web Forms, MVC och SQL Server så det behöver du behärska. Ni kommer att vara fyra personer i samma team.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, prestigelös och självgående. Du är mycket kommunikativ, social och du är en lagspelare som gillar när det är högt tempo. Vidare är du väldigt flexibel och är en duktig problemlösare. Du är kreativ och gillar att komma med förslag på förbättring.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2019-11-01 tom 2020-06-30 med stor chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och snarast då intervjuer sker löpande. Sökord: C# ASP.NET, Utvecklare, SQL Server

Kvalifikationer

  • Asp.net Web forms
  • SQL Server

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Linköping

Publ. datum

2019-10-10

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Klara Renberg

08-525 240 22 klara@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Asp.net Web forms
  • SQL Server