TESTLEDARE / TEST AUTOMATION LEAD TILL SVERIGES LEDANDE RESEARRANGÖR

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig, en Testledare som har en gedigen erfarenhet av testautomatisering. Vi söker dig som har ett genuint intresse för testautomatisering och som nu är redo att ta nästa steg i karriären! Som Testledare hos vår kund får du nu chansen att ta dig an en ledarroll för strategi, implementering och underhåll av kundens kompletterande automatiserade tester på webben. Du kommer att tillhöra kundens interna QA-team. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att driva arbetet med testautomatisering över kundens fem webbteam. Du kommer att arbeta med Agila metoder och med stort fokus på Continuous Delivery. Som Testledare kommer du även att ta fram och driva testautomatiseringsstrategier, vidareutveckla och förbättra det interna testautomations-ramverk skrivet i javascript samt aktivt identifiera och föreslå förbättringar i det interna arbetssättet och vidare även delta i implementeringen av dessa förbättringar. Som Testledare förväntas du ofta agera självständigt och vår kund lägger stor vikt vid personlig mognad där det är viktigt att du har ett naturligt sätt att kommunicera och entusiasmera.

Företagsuppgifter

Vår kund är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Vår kund arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon, i butik och i utvalda resebyråer över hela landet. Vår kund har idag ca 150 anställda medarbetare på huvudkontoret i centrala Stockholm, som de anser vara hjärtat av verksamheten.

Vad kunden erbjuder

Som Testledare får du chansen att bli en del av en populär arbetsplats där du får mycket goda möjligheter att utvecklas och bidra i kvalitetsarbetet inom resebranschen. Du arbetar dagligen med intressanta arbetsuppgifter och du arbetar på ett företag som ständigt eftersträvar att ligga i framkant med modern teknik och en rolig produkt. Här välkomnas nya idéer och tillsammans med ditt team uppnår ni kontinuerligt nya möjligheter. Utöver sedvanliga förmåner, så som tjänstepension, friskvårdsbidrag och marknadsmässig månadslön, erbjuder även vår kund en reseförmån som innebär köp utav charterresor till ett mycket förmånligt pris och även ett unikt studiebidrag för dig som vill komplettera dina kunskaper inom din arbetsroll.

Personliga egenskaper

Som Testledare tror vi att du har en mycket god social förmåga och på ett naturligt sätt är bekväm med att nätverka internt och skapa förtroende. Du har förmågan att ”ta lead”, arbeta självgående och ta initiativ. Fortsatt tror vi att du har mycket god förmåga att arbeta resultatinriktat med flera parallella arbetsuppgifter. Som Testledare är du naturligt driven, orädd och handlingskraftig.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Testledare, Testare, Teknisk testare, Ledarskap, Javascript, Selenium, Agile, Agila metoder

Kvalifikationer

  • Du har minst 5 års erfarenhet av testautomatisering
  • Du har mycket god erfarenhet av utveckling i Javascript och Selenium
  • Du har god erfarenhet av Jenkins
  • Du har kännedom om Azure och molnbaserade lösningar
  • Det är meriterande om du tidigare haft en arbetsroll som ledare

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2017-12-11

Lön

Fast lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har minst 5 års erfarenhet av testautomatisering
  • Du har mycket god erfarenhet av utveckling i Javascript och Selenium
  • Du har god erfarenhet av Jenkins
  • Du har kännedom om Azure och molnbaserade lösningar
  • Det är meriterande om du tidigare haft en arbetsroll som ledare