TECHNICAL CONSULTANT/TEKNISK PROJEKTLEDARE/UTVECKLARE MED INTRESSE FÖR SYSTEMINTEGRATIONER OCH PROJEKTLEDNING

Arbetsuppgifter

I rollen som Utvecklare är du en del av vårt produkt- och utvecklingsteam och en viktig länk mellan er och resten av verksamheten. Som den första i din roll kommer du vara med och ta fram och kontinuerligt förbättra processer för hur företaget ska jobba med tyngre teknisk support mot samtliga kunder i Norden. Ditt dagliga arbete kan exempelvis innebära att du kontinuerligt bygger verktyg och lösningar för att underlätta implementations- och integrationsprojekt för Helpdesk- och Customer Success-funktioner. Du kommer också att vara en go-to-person för Customer Success Managers när de behöver stöttning av teknisk natur i sina kunddialoger, exempelvis gällande integrationer, SSO-hantering och andra tekniska frågor som ej hanteras av Helpdesk för 1st och 2nd line-ärenden. En annan viktig kontinuerlig del av rollen är att vara delaktig i kravställningen inför nyutveckling och framtagning av nya funktioner i företagets produkt. Detta då din tekniska förståelse och din kontakt med kunders tekniska utmaningar ger dig en unik förståelse kring hur funktioner bör byggas framåt. Du är kort sagt spindeln i nätet i en roll där du får utlopp för din kreativitet i hur du löser företagets tekniska utmaningar samt ha kundkontakt och en stark inverkan på arbetet såväl internt som externt.

Företagsuppgifter

Företaget erbjuder en marknadsledande lösning för att hitta, attrahera och rekrytera talanger och används dagligen av både stora som små organisationer, inom både privat och offentlig sektor, som vill ha en effektiv rekryteringsprocess och därmed öka chanserna att hitta den rätta kandidaten. Systemet används dagligen av HR-personer, rekryterare och chefer som ska rekrytera personer till sina organisationer. Idag är dom ca 50 anställda fördelat i Norden. Tjänsten är på företagets huvudkontor på Södermalm, Stockholm.

Vad kunden erbjuder

Företaget är snabbt växande på marknaden och erbjuder idag Sveriges mest använda rekryteringssystem. Du välkomnas till en arbetsplats med stort engagemang och gemenskap där kreativitet och nya idéer är högt uppskattat. Företaget bjuder regelbundet in till aktiviteter såsom After Work och interna föreläsningar och har ett generöst friskvårdsbidrag.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vi söker en Utvecklare med ett genuint intresse för tekniska lösningar. Du kommer att ingå i ett leveranssäkert team med ambitionen att leverera med god kvalitet och att ha roligt på jobbet. För att lyckas i rollen ser vi att du är social person med god teknisk förståelse, du är tålmodig och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du är en duktig kommunikatör och har förmåga att identifiera och förstå behov och i samband med det presentera en lösning.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start ASAP eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: IT, Tech, Utvecklare, C#, Systemintegrering, Konsult, Teknik, Programmering

Kvalifikationer

  • Du har en teknisk bakgrund, gärna erfarenhet från en liknande roll
  • Du har grundläggande kunskaper inom programmering, gärna C# eller Python
  • Du har erfarenhet av HTML och CSS
  • Du har erfarenhet av databasmanipulering i Postgress
  • Du har erfarenhet av uppbyggnad och hantering av SSO-lösningar

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-04-16

Lön

Fast, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Amanda Johansson

08-525 240 24 amanda.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har en teknisk bakgrund, gärna erfarenhet från en liknande roll
  • Du har grundläggande kunskaper inom programmering, gärna C# eller Python
  • Du har erfarenhet av HTML och CSS
  • Du har erfarenhet av databasmanipulering i Postgress
  • Du har erfarenhet av uppbyggnad och hantering av SSO-lösningar