TECHNICAL CONSULTANT/IT-KONSULT/3RD LINE SUPPORT

Arbetsuppgifter

Som Technical consultant/IT-Konsult är du en del av företagets leveransavdelning, Customer Success. I teamet arbetar du tillsammans med Customer Success Managers, Projektledare och Support för att gemensamt leverera vår lösning till kund. Du arbetar i huvudsak med implementering och integrering av system, felsökning, automatisering samt inhämtning av data ur databaser. Rollen innebär ett nära samarbete både med kund och kollegor på Customer Success, därför ser vi gärna att du trivs i en roll med flera kontaktytor, samarbete såväl internt som externt samtidigt som du självständigt driver ditt arbete framåt. Företaget erbjuder goda möjligheter till vidareutveckling där du själv är drivande i att forma din tjänst.

Företagsuppgifter

Företaget erbjuder en marknadsledande lösning för att hitta, attrahera och rekrytera talanger och används dagligen av både stora som små organisationer, inom både privat och offentlig sektor, som vill ha en effektiv rekryteringsprocess och därmed öka chanserna att hitta den rätta kandidaten. Systemet används dagligen av HR-personer, rekryterare och chefer som ska rekrytera personer till sina organisationer. Idag är dom ca 50 anställda fördelat i Norden. Tjänsten är på företagets huvudkontor på Södermalm, Stockholm.

Vad kunden erbjuder

Företaget är snabbt växande på marknaden och erbjuder idag Sveriges mest använda rekryteringssystem. Du välkomnas till en arbetsplats med stort engagemang och gemenskap där kreativitet och nya idéer är högt uppskattat. Företaget bjuder regelbundet in till aktiviteter såsom After Work och interna föreläsningar och har ett generöst friskvårdsbidrag.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vi söker en Technical consultant med ett genuint intresse för tekniska lösningar. Du kommer att ingå i ett leveranssäkert team med ambitionen att leverera med god kvalitet och att ha roligt på jobbet. För att lyckas i rollen ser vi att du är social person med god teknisk förståelse, du är tålmodig och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du är en duktig kommunikatör och har förmåga att identifiera och förstå behov och i samband med det presentera en lösning.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start ASAP eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Technical consultant, IT-konsult, 3rd Line Support.

Kvalifikationer

  • Du har grundläggande kunskaper inom programmering
  • Du har erfarenhet av HTML och CSS
  • Du har erfarenhet av Postgress databaser och API-hantering
  • Du har erfarenhet av uppbyggnad och hantering av SSO-lösningar
  • Vi ser gärna att du har en relevant utbildning (KY, högskola, kurser)

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-01-31

Lön

Fast, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Amanda Johansson

08-525 240 23 amanda.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har grundläggande kunskaper inom programmering
  • Du har erfarenhet av HTML och CSS
  • Du har erfarenhet av Postgress databaser och API-hantering
  • Du har erfarenhet av uppbyggnad och hantering av SSO-lösningar
  • Vi ser gärna att du har en relevant utbildning (KY, högskola, kurser)