SYSTEMUTVECKLARE TILL BOLAG INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING

Arbetsuppgifter

Systemutvecklare till vår kund inom sökmotormarknadsföring! Som systemutvecklare kommer du att vara en del av utvecklingsteamet som består av ytterligare en utvecklare samt en teamledare/projektledare. Då vår kund verkar i en bransch som är i ständig förändring har de därför byggt sitt egna affärssystem. Här kommer du att arbeta med att förbättra och utveckla affärssystemet men också arbeta med att bistå övriga organisationen med övrig IT-relaterad support och buggfix. Programmeringsspråket som används är PHP mot MySQL men kunskaper i HTML, CSS och JavaScript är också nödvändiga. Du arbetar med både mindre och större projekt samt driver ett självständigt arbete men sitter tillsammans med utvecklare och teamledare/projektledare. Vi går igenom ansökningar löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Företagsuppgifter

Vår kund startade 2007 och jobbar med digital marknadsföring och är ledande inom sökmotormarknadsföring. Företaget har vuxit sig stadigt sen starten 2007 och har idag cirka 50 anställda. Vår kund har en tydlig och strukturerad process för alla utvecklingsprojekt från kravställning, prioritering, programmering, code review, lansering och testning. Företaget sitter på en central adress i Stockholm nära restauranger, shopping och kommunala färdförbindelser. Här kommer du att arbeta på ett företag med korta beslutsvägar där du har stora möjligheter att vara med och påverka. Goda utvecklingsmöjligheter finns.

Vad kunden erbjuder

Vår kund erbjuder förutom spännande arbetsuppgifter, förtroendearbetstid, stor utvecklingspotential och möjlighet till fortbildning, labbdagar för att testa och utforska nytt, parprogrammering, personlig bonus, generöst friskvårdsbidrag, gemensam träning som löpning, innebandy, yoga och crossfit under arbetstid, roliga teambuildingsaktiviteter med hela företaget.

Personliga egenskaper

För att fungera bra i rollen behöver du vara analytisk, noggrann och lösningsorienterad. Du trivs i en föränderlig miljö och har ett intresse av att utvecklas och att ta eget ansvar. Vidare tror vi att du är effektiv i ditt arbete och gillar att jobba tillsammans med ambitiösa människor som motiveras av att utvecklas och ha kul tillsammans.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Systemutvecklare, programmering, IT, fullstack, backend, frontend.

Kvalifikationer

  • Du har några års erfarenhet av att arbeta som systemutvecklare.
  • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Meriterande om du har erfarenhet av PHP och Linux.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-02-14

Lön

Lön enligt överenskommelse

Kontaktperson

Camilla Wohlin

0709-788 688 camilla@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har några års erfarenhet av att arbeta som systemutvecklare.
  • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Meriterande om du har erfarenhet av PHP och Linux.