.NET UTVECKLARE TILL KUND INOM E-HANDEL

Arbetsuppgifter

Vi söker en .Net-utvecklare som vill arbeta med marknadsledande och högteknologiska plattformar inom e-handel. I rollen som .Net-utvecklare kommer du arbeta hos en stor expansiv kund inom retail centralt i Stockholm tillsammans med ditt team. Här får du möjlighet att arbeta med de senaste lösningarna, och för dig som vill finns även möjlighet att bredda ditt kompetensområde. Möjlighet att arbeta inhouse ibland finns också om intresse av det finns. Som .Net-utvecklare har du ett nära samarbete med kunden du befinner dig hos och tillsammans med dina kompetenta kollegor utvecklar ni den optimala lösningen för dem. Här får du som brinner för E-handel vara med i framkant och bygga morgondagens lösningar. Vår kund samarbetar med marknadsledande stora bolag som är riktigt spännande att få vara en del av. En del av dem befinner sig inom Retail såsom Daniel Wellington, GANT och Gina Tricot. Uppdragen är stabila och långa. Är du en .Net-utvecklare med höga ambitioner? Vill du jobba med framtidens E-handel och vara delaktig i att verkligen bygga själv, ta fram nya lösningar och tillsammans med kund ta fram vad de vill ha? Då är detta rätt jobb för dig!

Företagsuppgifter

Vår kund har sin bas i Linköping och Stockholm. Som .Net-utvecklare hos vår kund arbetar du i långa uppdrag alla belägna på centrala adresser i Stockholm City. Här arbetar du med mycket kompetenta kollegor med spetskompetens inom strategirådgivning, systemintegration och utveckling av solida lösningar för e-handel, PIM och omnichannel. Baserat på marknadsledande standardplattformar levererar de innovativa och användarvänliga lösningar med fokus på affärsnytta. Företagets ledord är stabilitet, prestanda och lönsamhet. De ligger i framkant vad gäller E-handel och samarbetar med några av de största aktörerna och bolagen i Sverige idag. Som företag lyfter de hellre upp sina kunder än sig själva och är mycket stolta över de stabila samarbeten och arbete de utför idag.

Vad kunden erbjuder

Vår kund har arbetet inom E-handel länge och är starka inom området. De bygger partnerskap med sina kunder och är noggranna med vilka samarbeten de väljer att ta på sig för att alltid kunna jobba med sina kunder över tid. Som .Net-utvecklare arbetar du i långa uppdrag i kunder med ett väletablerat samarbete. Här får du vara med att bygga mycket själv och komma fram till lösningar till vad kunden vill ha. Är du intresserad av E-handel och att arbeta med nya lösningar, plattformar och tekniker inom området är detta rätt plats för dig. Vår kund har höga ambitioner och har otroligt hög kompetens i bolaget som du får möjlighet att samarbeta med. Självklart omfattas du av goda förmåner, ett fördelaktigt läge nära till kunder, restauranger och kommunikationer. Du får möjlighet att arbeta tillsammans med stora varumärken och kompetensutveckling.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är .Net-utvecklare och trivs i att ta mycket eget ansvar för ditt arbete och kvalitet på det du gör. Som .Net-utvecklare brinner du för området och har en god förmåga att sätta dig in i vad kunden vill ha. Du är stabil som person och arbetssätt och trivs i att vara en ambassadör ute hos kund. Du gillar att bita utmaningar och komma fram till lösningar.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Developer, Systemutvecklare, Magento, Retail, CSS, HTML, PHP, eCommerce, E-handel, Litium Studio, .Net

Kvalifikationer

  • Du har en eftergymnasial utbildning inom data/IT
  • Du har några års erfarenhet av systemutveckling inom .Net, gärna med fokus på backend
  • Du har gärna jobbat i e-handelslösningar och e-handelsplattformar såsom Magento eller Litium Studio
  • Du har erfarenhet av responsiv webbutveckling
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och i skrift

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-03-01

Lön

Fast lön enligt överenskommelse

Kontaktperson

Amanda Johansson

08-525 240 24 amanda.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har en eftergymnasial utbildning inom data/IT
  • Du har några års erfarenhet av systemutveckling inom .Net, gärna med fokus på backend
  • Du har gärna jobbat i e-handelslösningar och e-handelsplattformar såsom Magento eller Litium Studio
  • Du har erfarenhet av responsiv webbutveckling
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och i skrift