.NET DEVELOPER/C#/SYSTEMUTVECKLARE TILL LEDANDE PRODUKTBOLAG

Arbetsuppgifter

Vår kund vill nu stärka upp sitt utvecklingsteam och söker då Dig, en .Net Developer/C#/Systemutvecklare som är redo att kliva in i nästa fartfyllda steg i karriären där du får chans att arbeta brett med utveckling av flera produkter internt! Vår kund utvecklar ett flertal framgångsrika produkter och webbtjänster mot den kommunala marknaden. Idag är vår kund en av Sveriges störta leverantörer inom området. Du som .Net Developer arbetar tillsammans med ditt team inhouse på kontoret med utveckling kopplat till en eller flera produkter. För vår kund är det viktigt att du som .Net Developer kan jobba både backend, frontend och med integration. Har du personligen ett stort intresse inom ett visst område finns det självklart möjlighet att röra sig mer mot det internt. Vår kund arbetar Agilt enligt Scrum, mycket välstrukturerat och planerat, där de alltid ser till att värdesätta din flexibilitet, utveckling och tid.

Företagsuppgifter

Vår kund är stora inom systemlösningar mot den kommunala marknaden rikstäckande över hela Sverige. Områden vår kund är verksam inom är bland annat bygglov, kartor, fastighets och befolkningsregister, miljöärendehantering. Vår kund är en del i en stor, välkänd koncern vilket ger en stabilitet i företaget. I den här rollen kommer du att arbeta tillsammans med ditt team i fina lokaler beläget i Sundbyberg, nära kommunikation. Som .Net Developer/C#/Systemutvecklare bidrar du till att skapa lönsamhet åt kunder och du arbetar i långvariga relationer. Alla utvecklare i detta team sitter inhouse i familjära, luftiga och fräscha lokaler. Vid tillfälle passar teamet gärna på att äta lunch tillsammans på nybyggda takterrassen på kontoret.

Vad kunden erbjuder

Vår kund erbjuder dig som .Net Developer ett stabilt företag att arbeta i med intressanta och långsiktiga projekt. Som anställd får du ta del av en rad förmåner, kompetensutveckling samt arbeta med ett engagerat och sammansvetsat team. Här får du som .Net Developer fria händer att arbeta utifrån eget ansvar, är du intresserad av att arbeta i den senaste tekniken eller gå på konferenser inom ditt intresseområde här du möjlighet till det! Du arbetar i fina lokaler i Sundbyerg nära till kommunikationer.

Personliga egenskaper

Som .Net Developer läggs stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Du arbetar nära din grupp där alla hjälper till och samarbetar. Du är en lagspelare som inte är rädd för att hjälpa till men också fråga om hjälp. Du är utåtriktad och noggrann.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start OMGÅENDE eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: .Net, C#, Scrum, Integration, React, Javaskript, Backend, Frontend, Fullstack Developer, Systemutvecklare

Kvalifikationer

 • Du har erfarenhet av utveckling inom C# .Net
 • Du har gärna utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande
 • Du har kunskaper inom Databaser och SQL server
 • Du har erfarenhet av webbutveckling
 • Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta Agilt (Scrum)
 • Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-04-11

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Natalia Dusant

natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

 • Du har erfarenhet av utveckling inom C# .Net
 • Du har gärna utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande
 • Du har kunskaper inom Databaser och SQL server
 • Du har erfarenhet av webbutveckling
 • Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta Agilt (Scrum)
 • Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift