.NET/C#/SYSTEMUTVECKLARE TILL LEDANDE PRODUKTBOLAG I CENTRALA STOCKHOLM

Arbetsuppgifter

Vår kund vill nu stärka upp sitt produktutvecklingsteam och söker då Dig, en .Net/C#/Systemutvecklare som är redo att kliva in i ett stabilt företag med väletablerade kunder, öppet klimat och högt i tak. Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet som Systemutvecklare, som vill få chans att arbeta som fullstackutvecklare med kundens teknikplattform som bygger på .Net, C#, ASP NET MVC, MS SQL och Knockout JS. Du kommer att arbeta med kundens webbaserade e-tjänstplattform. För rollen är det viktigt att du som .Net/C#/Systemutvecklare kan jobba både backend, frontend och med integration. Har du personligen ett stort intresse inom ett visst område finns det självklart möjlighet att röra sig mer mot det internt. Förutom att arbeta med systemutveckling kommer du även att vara med och påverka produktens design, planera och utreda tekniska möjligheter av utveckling samt arbeta med löpande kvalitetsförbättring av produkten, både tekniskt och funktionellt. Du som .Net/C#/Systemutvecklare arbetar tillsammans med ditt team inhouse som består av fyra systemutvecklare, en kvalitetsansvarig testare samt en produktutvecklingschef. Vår kund arbetar Agilt enligt Scrum, mycket välstrukturerat och planerat, där de alltid ser till att värdesätta din flexibilitet, utveckling och tid.

Företagsuppgifter

Vår kund är mycket framgångsrika inom systemlösningar mot den kommunala marknaden rikstäckande över hela Sverige. Områden vår kund är verksam inom är bland annat bygglov, kartor, fastighets och befolkningsregister, miljöärendehantering. Vår kund är en del i en stor, välkänd koncern vilket ger en stabilitet i företaget. I den här rollen kommer du att arbeta tillsammans med ditt team i fina lokaler beläget i Vasastan, i centrala Stockholm. Som .Net/C#/Systemutvecklare bidrar du till att skapa lönsamhet åt kunder och du arbetar i långvariga relationer. Alla utvecklare i detta team sitter inhouse i familjära, luftiga och fräscha lokaler.

Vad kunden erbjuder

Vår kund erbjuder dig som .NET/C#/Systemutvecklare ett stabilt företag att arbeta i med intressanta och långsiktiga projekt. Som anställd får du ta del av en rad förmåner, kompetensutveckling samt arbeta med ett engagerat och sammansvetsat team. Är du intresserad av att arbeta i den senaste tekniken eller gå på konferenser inom ditt intresseområde har du möjlighet till det. För rätt person finns möjlighet att avancera vidare internt till roller som t.ex. Lead Developer.

Personliga egenskaper

Som .Net/C#/Systemutvecklare läggs stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Du arbetar nära din grupp där alla hjälper till och samarbetar. Vi tror att du som .NET/C#/Systemutvecklare vill vara med att påverka och driva utvecklingen framåt. Du är en lagspelare som inte är rädd för att hjälpa till men också fråga om hjälp. Du är utåtriktad och noggrann.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: .Net, C#, Systemutvecklare, Developer, Utvecklare, Produktutveckling, ASP NET MVC, MS SQL,Knockout JS

Kvalifikationer

 • Du har minst 10 års erfarenhet systemutveckling inom C# .Net
 • Du har tidigare arbetat med att skapa stora webbapplikationer i Microsofts .Net-plattform
 • Du har erfarenhet av att arbeta Agilt (Scrum)
 • Du har gärna utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande
 • Du har erfarenhet av webbutveckling
 • Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-10-19

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

 • Du har minst 10 års erfarenhet systemutveckling inom C# .Net
 • Du har tidigare arbetat med att skapa stora webbapplikationer i Microsofts .Net-plattform
 • Du har erfarenhet av att arbeta Agilt (Scrum)
 • Du har gärna utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande
 • Du har erfarenhet av webbutveckling
 • Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift