LEAD ARCHITECT/STRATEGISK PROJEKTLEDARE TILL UTVECKLINGSBOLAG MED INRIKTNING DIGITALA BÖCKER

Arbetsuppgifter

Som Lead Architect arbetar du med strategiska utvecklingsprojekt såväl som operativ systemutveckling. I din roll har du ett nära samarbete med 3 kollegor som samtliga ansvarar för varsin utvecklingsgrupp. Som Lead Architect fungerar du som en länk mellan dessa 3 utvecklingsgrupper i syfte att supportera respektive ansvarig i såväl strategiska som operativa frågor. Rollen är ny inom företaget och är framtagen för att samordna dom olika avdelningarna för att i sin tur säkerställa långsiktig utveckling och hög leveranskvalitet. För att lyckas i rollen som Lead Architect ser vi en erfaren Systemutvecklare med goda ledaregenskaper. Du trivs med fördel i en roll som innebär delaktighet i såväl operativa som strategiska processer.

Företagsuppgifter

Kundföretaget är ett utvecklingsbolag med syfte att tillgängliggöra digitala böcker för samhällets användare. I ett nära samarbete med förlag, författare, bibliotek, skolor och återförsäljare utvecklar och distribuerar kundföretaget digitala produkter vilket genererar ca 50 000 digitala böcker på en mängd olika språk till den nordiska marknaden. Företaget är en del av en internationell koncern med övergripande mål om att tillhandahålla tekniska lösningar som gör kultur tillgängligt för alla. Som medarbetare hos vår kund får du möjligheten att arbeta med ny och spännande teknik tillsammans med kollegor som brinner för såväl litteratur som teknik. Kontoret är beläget i centrala Stockholm, du arbetar i huvudsak inhouse i ditt team med viss närvaro hos kund beroende på projekt. Kundföretaget erbjuder flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och gemensamma aktiviteter.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med erfarenhet av systemutveckling som är redo för steget mot IT-arkitektur! För att trivas hos vår kund ser vi en engagerad och initiativtagande person med god förmåga att förstå verksamhetens behov och översätta det till lösning. Du har en ödmjuk och professionell attityd med en väl utvecklad förmåga att leda dig själv och andra. Du välkomnas till en arbetsgrupp med ett genuint intresse för såväl litteratur som teknik och vi tror att även du delar detta intresse. Rollen som Lead Architect passar dig som vill arbeta med innovativa produkter och bidra till bolagets fortsatta utveckling.

Tillträde och ansökan

Heltid med start enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format, ansökningar behandlas i början på augusti. Sökord: Lead architect, strategisk projektledare, projektledare, systemutvecklare, fullstack, backend, frontend, C#, .Net, arkitektur, design, utvecklare, ledare, ledarskap, IT, förvaltning, kund, medialeverans, streaming, stream, webutveckling, chef.

Kvalifikationer

 • Systemutvecklare med relevant eftergymnasial utbildning
 • Det är meriterande om du haft erfarenhet inom IT-arkitektur, .Net och C#
 • Erfarenhet av såväl nyutveckling som förvaltning av produkt
 • Erfarenhet av webbutveckling
 • Du talar och skriver flytande på svenska och engelska
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av streaming samt ios och Android utveckling

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-07-16

Lön

Fast, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Amanda Johansson

08-525 240 24 amanda.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

 • Systemutvecklare med relevant eftergymnasial utbildning
 • Det är meriterande om du haft erfarenhet inom IT-arkitektur, .Net och C#
 • Erfarenhet av såväl nyutveckling som förvaltning av produkt
 • Erfarenhet av webbutveckling
 • Du talar och skriver flytande på svenska och engelska
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av streaming samt ios och Android utveckling