KUNDSERVICEMEDARBETARE SOM ÄR EN FENA PÅ DANSKA TILL ROLIGT BOLAG

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett omväxlande jobb där du varje dag får lösa människors problem? Vår kund söker en kundtjänstmedarbetare som talar och skriver flytande danska, svenska och engelska. Arbetet innebär att du tar emot inkommande samtal i samtalet vägleder du kunder på bästa sätt där frågorna handlar om reklamationer, felsökning och teknisk support. Som kundservicemedarbetare kommer du även att arbeta med att skicka vidare ärenden till 1st line support. Du är den som kunder och våra säljare tar kontakt med när de behöver hjälp gällande frågor kring olika ärenden.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Som person är du väldigt strukturerad, flexibel och social. Du är väldigt självsäker i din roll och du får dina kunder att känna sig sedda och trygga. Du har inga problem att ha flera uppdrag parallellt. Vidare är du ödmjuk och en lagspelare av rang.

Tillträde och ansökan

Heltid.Vår kund önskar omgående start t om 2020-04-30 med stor chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och snarast då intervjuer sker löpande. Sökord: Kundservice, customer agent, kundservicemedarbetare, 1st line support, support, IT-support

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av IT-support
  • Erfarenhet av officepaketet
  • Flytande i danska, engelska och svenska

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publ. datum

2019-11-07

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Klara Renberg

08-525 240 22 klara@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av IT-support
  • Erfarenhet av officepaketet
  • Flytande i danska, engelska och svenska