JAVAUTVECKLARE TILL VÅR KUND AARO SYSTEMS

Arbetsuppgifter

Har du precis tagit examen inom systemutveckling? Vad kul! Då har du nu chansen att kasta dig ut i arbetslivet hos framgångsrika Aaro Systems. Eller har du kanske redan hunnit arbeta ett par år men är intresserad av en ny utmaning i arbetslivet? Perfekt! Då kan det lika väl vara du som får chansen till en helt ny utmaning som Javautvecklare hos Aaro systems. Vi söker dig, en Javautvecklare som är genuint intresserad av programmering och vill växa i din arbetsroll i takt med ett bolag som växer med rekordfart. Rollen som Javautvecklare hos Aaro Systems är en bred roll som ger mycket frihet under ansvar. Du uppmuntras till att ständigt utforska och testa nya tillvägagångssätt i din programmering samt att vara en kreativ problemlösare. Som Javautvecklare hos vår kund får du möjlighet till att arbeta med projekt från idé till färdigställt, förverkligat arbete som sedan levereras ut till kund. Som Javautvecklare arbetar du i ett team om 7 st kollegor med samma arbetsroll samt en teamledare. Tillsammans arbetar ni inhouse med att utveckla företagets egna system som är ett koncernredovisningssystem. Hos Aaro systems värdesätter man en nära kunddialog och du som Javautvecklare får därför en ännu närmare inblick i kundens verksamhet för att kunna utveckla nya, spännande funktioner efter kundens önskemål.

Företagsuppgifter

Aaro Systems AB är sedan flera år den ledande leverantören av koncernrapporteringssystem på den svenska marknaden. Idag väljer varannan koncern Aaro systems egna programvara AARO när de byter koncernredovisningssystem. Deras kunder är representerade inom en mängd olika branscher med varierande rapporterings- och uppföljningskrav. Vad som gör Aaro Systems unika på marknaden är deras utmärkande förmåga att anpassa sig efter kundernas behov. Programvaran AARO finns redan installerad i mer än 140 länder över hela världen. Aaro Systems är ett globalt företag med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Kalix, Riga, Nairobi, Dubai och Helsingfors. Totalt är de ca 80 anställda runtom i världen.

Vad kunden erbjuder

Aaro Systems erbjuder dig som Javautvecklare ett stabilt företag att arbeta i, spännande projekt och en uppskattad, framgångsrik produkt att arbeta med. Du arbetar i en innovativ och nytänkande miljö där dina idéer och din framåtanda är i dagligt fokus. Som anställd får du ta del av en rad förmåner, kompetensutveckling samt arbeta med ett engagerat och sammansvetsat team. Här får du som Javautvecklare fria händer att arbeta utifrån eget ansvar med en rad välkända kunder! Du arbetar i fina lokaler mitt i city, ett stenkast ifrån Stockholms centralstation.

Personliga egenskaper

Vi tror att du som Javautvecklare är ambitiös, vetgirig och har ett starkt driv till att ständigt utvecklas i din roll. Vidare tror vi att du har ett prestigelöst tillvägagångssätt och trivs med att arbeta självgående. Du har dock inga problem att arbeta tillsammans med ditt team när arbetet kräver det.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Java, Javautvecklare, Javadeveloper, Utvecklare, Developer, SQL, JavaScript, Scala, Google Web Tool Kit, Frontendutveckling, frontendutvecklare, webutveckling, webutvecklare

Kvalifikationer

  • Du har goda kunskaper som Javautvecklare
  • Du har ett genuint programmeringsintresse
  • Du hanterar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Det är starkt meriterande om du har kunskaper inom SQL, Google Web tool kit och/eller Javascript
  • Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av webbutveckling/frontendutveckling

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-01-25

Lön

Fast lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har goda kunskaper som Javautvecklare
  • Du har ett genuint programmeringsintresse
  • Du hanterar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Det är starkt meriterande om du har kunskaper inom SQL, Google Web tool kit och/eller Javascript
  • Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av webbutveckling/frontendutveckling