JAVAUTVECKLARE TILL SPÄNNANDE OCH NYTÄNKANDE KUND PÅ SÖDERMALM

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig, en Javautvecklare (Backend) med ett par års arbetslivserfarenhet till en spännande roll som inhouse-konsult. Här får du stora möjligheter till att utvecklas i din arbetsroll precis åt det hållet du själv önskar! Som konsult och Javautvecklare arbetar du även ute hos kund ibland, men då alltid med ett team av härliga kollegor då vår kund tror starkt på att ”teamwork makes the dreamwork”. I rollen som Javautvecklare blir du direktanställd av vår kund. Rollen som Javautvecklare innebär att du främst kommer arbeta med programmering och kodning (Backend) samt ha ett arkitektperspektiv för olika projekt. Rollen som Javautvecklare innebär även att du kommer ha mycket kundkontakt och du kommer agera som kundens tekniska ansikte utåt. Tillsammans med Projektledare kommer du och ditt team driva olika projekt framåt och med din tekniska kompetens kommer du att stå för den tekniska expertisen i kontakt med kunden.

Företagsuppgifter

Vår kund är ett leverantörsoberoende IT-konsultbolag, specialiserade inom enterprise search, informationshantering, analys och Big Data. De specialiserar sig i att skapar affärsnytta för organisationer genom att göra information tillgänglig, användarvänlig och värdefull. De har en bred kundbas och arbetar med kunder inom sjukvårdsbranschen, industribranschen, stora och välkända myndigheter samt inom bank och detaljhandel. I Stockholm är de idag 40 glada kollegor på kontoret och totalt är de 120 kollegor globalt då de även har kontor i Göteborg, Köpenhamn och Warszawa.

Vad kunden erbjuder

För vår kund värdesätts företagskulturen allra högst och du som medarbetare har stora möjligheter att utveckla både dig själv och företaget i den riktning du önskar. De är mycket stolta över den företagskultur som genomsyrar företaget med värdeord som Fellowship, Trust och Curiosity. För att bygga en stadig grund i företagets värdeord anordnas det inte bara en företagsresa per år, utan du får även möjlighet att närvara på väldigt givande och utvecklande konferenser tillsammans med dina kollegor hos vår kund. Till vardags anordnar de gärna AWs och middagar ihop samt en och annan spelkväll. Vår kund arbetar ständigt med att var i teknologins framkant och främjar kreativitet samt nya idéer hos dig som medarbetare – ett stort plus om du har intresse av nya teknologier så som AI, Machine Learning och liknande.

Personliga egenskaper

Hos vår kund väger personlighet tyngst i jakten på deras nya kollega. De söker en Javautvecklare som med sina ödmjuka och prestigelösa framtoning kan kommunicera väl med kund såväl som med sina kollegor internt. I rollen som Javautvecklare tror vi att du är idéerik, kreativ och nyfiken. Du drivs förmodligen av ständig utveckling både hos dig själv men även i projektet du arbetar i samt trivs i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik. Du trivs även med att ha många bollar i luften som du på ett strategiskt, noggrant och lösningsorienterat sätt hanterar mycket väl.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Java, programmering, utvecklare, IT-konsult, AI, Big data, Machine Learning, C#, .Net, Developer, Developing, Javautvecklare, Backend, Backendutvecklare

Kvalifikationer

 • Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet som Javautvecklare (Backend)
 • Du har kännedom och gärna erfarenhet av C#, .Net och Python
 • Du har en relevant examen för rollen, exempelvis som Civilingenjör eller motsvarande
 • Du hanterar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
 • Du har ett intresse för nya teknologier så som AI, Machine Learning och liknande
 • Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att vara konsult

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-05-09

Lön

Lön enligt överenskommelse

Kontaktperson

Malin Johansson

0739997779 malin.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

 • Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet som Javautvecklare (Backend)
 • Du har kännedom och gärna erfarenhet av C#, .Net och Python
 • Du har en relevant examen för rollen, exempelvis som Civilingenjör eller motsvarande
 • Du hanterar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
 • Du har ett intresse för nya teknologier så som AI, Machine Learning och liknande
 • Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att vara konsult