IT- PROJEKTLEDARE TILL ITS NORDIC AB

Arbetsuppgifter

ITS Nordic söker nu ytterligare en IT Projektledare för att stärka upp vår implementationsavdelning. Gruppen präglas av en stark gemenskap, hjälpsamhet och prestigelöshet, där du får arbeta självständigt i din roll men där vi även coachar och tar hjälp av varandra för att kunna leverera kvalitet i hela leveransen mot kunden. Du ska vara öppen, social, lösningsorienterad och serviceinriktad då vi alltid arbetar för att ge ITS Nordics kunder bästa service.Du driver hela processen från projektstart till driftsättning och överlämning till vår Servicedesk. Under hela processen är du länken mellan kunderna och ITS Nordics avdelningar, där du leder arbetet i din projektgrupp genom att planera och strukturera både din och andras tid på ett effektivt sätt. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor, ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar dina handlingar därefter. Du kan räkna med ett starkt varierat arbete då ITS Nordics kunder finns inom de flesta branscher där behov och önskemål kan variera kraftigt och med utmaningar som kommer sätta dina kunskaper på prov. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Företagsuppgifter

På ITS Nordic levererar vi smarta IT-, telekom- och utskriftslösningar till alla typer av företag med upp till 500 anställda. Våra lösningar bygger på den absolut senaste tekniken och tanken är att våra kunder ska kunna arbeta, maila, surfa, skriva ut och kopiera utan några störningar. Ända sedan starten 2004 har vi drivit ett företag som har en grundläggande annorlunda idé än de flesta av våra konkurrenter. Vi anser nämligen att den enskilt viktigaste komponenten i vår leverans är exceptionell service. Därför lägger vi stor energi på att erbjuda marknadens bästa service, support och kundtjänst. ITS Nordic är i dagsläget cirka 100 medarbetare och vårt kontor ligger i nyrenoverade lokaler vid Solna Station.

Vad kunden erbjuder

ITS Nordic är ett bolag med bra driv och härliga kollegor, en plats där du mycket väl kan hitta vänner för livet.

Personliga egenskaper

Planering är en stor del av din vardag, du planerar arbetet i förväg, du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt. Du är strukturerad och kvalitetsmedveten i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Vi är övertygade om att du i tidigare roller har bevisat din förmåga att leda en grupp mot uppsatta mål och hanterat flertalet projekt parallellt med framgång - dessutom i en snabbrörlig miljö.Du har ett dokumenterat förflutet som projektledare inom IT och en bred kunskapsprofil och ser dig själv som strategisk och tekniskt belagd. Vi ser gärna att du kan bidra med din erfarenhet från olika projektverktyg så som MS Project eller liknande. Något du brinner för är att skapa och vårda relationer, både gentemot kund och dina medarbetare och att vara engagerad och aktiv i yrkesmässiga sammanhang är något du får energi av.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Projektledare, IT-projektledare, Project manager

Kvalifikationer

  • Flera års dokumenterad erfarenhet som IT-projektledare
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort – B

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-11-05

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Klara Renberg

08-525 240 22 klara@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Flera års dokumenterad erfarenhet som IT-projektledare
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort – B