IT-ARKITEKT TILL INNOVATIV KUND INOM DAGLIGVARUHANDELN

Arbetsuppgifter

Vi söker nu för kunds räkning en IT-arkitekt som är redo för nästa steg i karriären! Har du minst 5 års erfarenhet som IT-arkitekt eller motsvarande och brinner för det strategiska i rollen och söker nu nästa utmaning på en arbetsplats med högt i tak och korta beslutsvägar? Då är detta en roll för dig! Som IT-arkitekt kommer du att arbeta inom IT-funktionen hos vår kund, som består av 18 engagerade medarbetare i två team. Det enda teamet ansvarar för drift och det andra teamet ansvarar för utveckling. Som IT-arkitekt har du en övergripande och koordinerande roll inom IT-funktionen internt. Tillsammans med ditt nya team hos vår kund arbetar du aktivt med förbättringsarbete och tillämpar ett processorienterat arbetssätt där du själv har möjlighet att påverka och bidra. Som IT-arkitekt hos vår kund erbjuds du en tjänst med intressanta och utvecklande arbetsuppgifter, stort eget ansvar samt även omväxlande utmaningar med internationella inslag. Du rapporterar direkt till IT-chefen.

Företagsuppgifter

Vår kund är ett företag som verkar inom dagligvaruhandeln samt stora, välkända banker och erbjuder tjänster så som kassasystem, kuponglösningar, kassagirolösningar och liknande. Framgångssagan med kuponger i butik har pågått i 50 år och vår kund var först på marknaden med att erbjuda tjänsten. Företaget ägs av DLF (Dagligvaruleverantörernas förbund) och har på senare år digitaliserat många utav sina tjänster och bland annat utvecklat en innovativ tjänst för växelhantering mellan butiker och konsumenter i mobilen.

Vad kunden erbjuder

Som IT-arkitekt hos vår kund arbetar du på ett värderingsstyrt och innovativt bolag som verkar med sina produkter inom dagligvaruhandeln. Du samarbetar dagligen med inte bara Sverige utan även nordens största aktörer inom dagligvaruhandel och arbetar med ett team som ständigt rör sig framåt i branschen. Vår kunds kultur och arbetssätt kännetecknas av värdeorden: mod, tydlighet, laganda och kundfokus. Som IT-arkitekt hos vår kund sitter du i moderna, snygga lokaler i Liljeholmen med närhet till kommunikationer och lunchrestauranger med sjöutsikt. Utöver detta erbjuds du som IT-arkitekt en arbetsroll med arbetstid på 37,25h/veckan, dock med fast månadslön, och även sedvanliga förmåner så som tjänstepension, generöst friskvårdsbidrag och på kontoret finns även tillgång till massage 1 gång i veckan.

Personliga egenskaper

Vi söker nu dig, en IT-arkitekt som har ett prestigelöst och metodiskt arbetssätt. Kombinerat ser vi gärna att du är nyfiken och ifrågasättande, drivs av att stå inför nya utmaningar och har ett naturligt ledarskapstänk. Du är strukturerad och kommunicerar med ditt team på ett enkelt, tydligt och inspirerande sätt. Vidare ser vi att du som IT-arkitekt är driven, har lätt för att se helheten i större sammanhang och prioriterar samt organiserar arbetet utifrån verksamhetens mål och tidsplan.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start OMGÅENDE eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: IT-arkitekt, IT, Projektledning, IT-chef, Utvecklare

Kvalifikationer

  • Du har minst 5 års erfarenhet som IT-arkitekt eller motsvarande
  • Du har en akademisk examen inom relevant IT-utbildning
  • Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat
  • Du har kunskap i Sparks EA eller motsvarande system
  • Det är starkt meriterande om du tidigare har arbetat inom bankbranschen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-03-06

Lön

Fast lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Natalia Dusant

natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har minst 5 års erfarenhet som IT-arkitekt eller motsvarande
  • Du har en akademisk examen inom relevant IT-utbildning
  • Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat
  • Du har kunskap i Sparks EA eller motsvarande system
  • Det är starkt meriterande om du tidigare har arbetat inom bankbranschen