DEVOPS / SYSTEMFÖRVALTARE TILL BOLAG INOM IT

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en DevOps / Systemförvaltare för kunds räkning! I tjänsten kommer du att ansvara för underhåll och drift av system till företagets kunder. Som DevOps / Systemförvaltare arbetar du med att stötta övriga grupper i Operations med en förenklad leverans, automatisering i möjligaste mån samt arbetar med integrationer i befintliga system. Du är delaktig och drivande i utveckling av nya tjänster och interna system liksom arbetar med utveckling och underhåll av relevanta, intern- och system inom företagets tjänsteleverans enligt fastställda rutiner. Hanteringen av driften stöds av ITIL-baserade processer, och som DevOps / Systemförvaltare deltar du i såväl Incident, Change och Problem processerna. Du arbetar i olika typer av projekt, interna såväl som kund-styrda och agerar tekniskt säljstöd för att verifiera tekniska lösningar internt. Dokumenterar enligt instruktion i utpekade stödsystem och även vid behov utföra åtgärder på plats i relevant datacenter eller hos kund. I ditt specialistområde har du möjlighet att fylla tjänsten som Systemansvarig och ansvarar då för regelverk och uppfyllnad liksom rapportering, kapacitetsplanering för enskilda system och tekniska implementationer. Vidare är du delaktig i beredskapen och är schemalagd för 24x7 beredskap med jämna mellanrum.

Företagsuppgifter

Vår kund grundades 2001 och är specialister inom säkerhet, hög tillgänglighet och compliance. Deras fokus är att drifta och hosta sina kunders affärskritiska applikationer i egna datacenter eller i molnet. Företaget är sedan 2010 PCI DSS- certifierade och har en rad ISO-certifieringar. Deras kunder återfinns inom bland annat betalningsbranschen, e-handeln, logistik och läkemedelsbranschen. Företaget har idag 20 anställda.

Vad kunden erbjuder

Här kommer du att vara en viktig del av företaget då det finns stora möjligheter att påverka och korta beslutsvägar. En flexibel arbetsplats med frihet under ansvar och som bland annat erbjuder fredagsfrukost. Du kommer att arbeta i ett öppet kontorslandskap i fräscha lokaler i Sickla köpkvarter nära både shopping, restauranger och goda kommunala färdförbindelser.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vi söker nu dig som har en mycket stark vilja av att vilja utvecklas inom ditt specialområde. Du arbetar proaktivt och självständigt och kan driva och komma fram till lösningar med kunder gällande driftrelaterade problem. Du hanterar förändringar och underhåll för interna system i enlighet med gällande rutiner och processer. Du har en stark vilja av att agera för företagets bästa och kan samarbeta och kommunicera med både kollegor och kunder. Du trivs extra bra när du får möjlighet att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start OMGÅENDE eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Devops arbete, devOps, ITIL, Teknik, drift, underhåll, Developer Operations Engineer, systemförvaltare, systemadministratör, IT

Kvalifikationer

 • Teknisk utbildning på minst gymnasienivå
 • Minst 5 års erfarenhet av relevant tekniskt devops arbete.
 • Erfarenhet av ITIL eller motsvarande processtyrning.
 • Djupgående expertis inom ditt specialområde, gärna certifierad.
 • Proaktiv förmåga att föreslå lösningar och förbättringar.
 • God förmåga att dokumentera tekniska lösningar.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-06-01

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Camilla Wohlin

0709-788 688 camilla@jobbusters.se

Kvalifikationer

 • Teknisk utbildning på minst gymnasienivå
 • Minst 5 års erfarenhet av relevant tekniskt devops arbete.
 • Erfarenhet av ITIL eller motsvarande processtyrning.
 • Djupgående expertis inom ditt specialområde, gärna certifierad.
 • Proaktiv förmåga att föreslå lösningar och förbättringar.
 • God förmåga att dokumentera tekniska lösningar.