3RD LINE SUPPORTTEKNIKER/CLOUD ENGINEER

Arbetsuppgifter

Vi söker nu efter en 3rd line supporttekniker/Cloud Engineer till ett av Stockholms snabbast växande IT-tjänstebolag. I rollen som 3rd line supporttekniker/Cloud Engineer kommer du dagligen arbeta med drift och underhåll i befintlig Windows infrastruktur i Azure. Du kommer bland annat att sköta övervakning samt hantering av larm och driftstörningar. Du kommer också ha en viktig roll i företagets utveckling och förbättring av befintliga miljöer där ett stort fokus kommer att ligga på IT-säkerhet. Utöver detta så finns du även som stöd för supportteamet samt övrig organisation i tekniska frågor.

Företagsuppgifter

Företaget är ett utav Stockholms snabbaste växande IT-tjänstebolag som levererar molnbaserad IT, telefoni och moderna digitala mötesrum. De har tidigare blivit nominerade som ”Årets Entreprenör” av Ernst & Young och 2021 blev de utsedda till DI Gasell. Här jobbar man i team där supporten säkerställer att kunden får kvalité och närvaro i alla kontakter. I dagsläget jobbar det ca 20 stycken i företaget som nu är i en spännande expansionsfas!

Vad kunden erbjuder

Kontor i moderna lokaler med eget gym och rutschkana i Stockholmsområdet. Fast lön + årlig bonus. Pension och friskvårdsbidrag.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som 3rd Line Supporttekniker/Cloud Engineer tror vi att du är social, strukturerad och service minded. Du har tidigare erfarenhet av it-support samt drift och underhåll i molnservrar. Vi tror också att du trivs i ett snabbväxande företag och har ett genuint intresse för IT och teknik.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider 8-17 med en timmes lunch. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: 3rd line support, Cloud Engineer, IT-support, Azure, Windows, Microsoft 365

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av drift och underhåll i Microsoft 365, Intune och Azure
  • Du har arbetat med Sharepoint
  • Du har tidigare gedigen erfarenhet av IT-säkerhet och nätverk
  • Windows server
  • MSSQL/databaser

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2021-11-12

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Johanna Johansson

+46 76 719 66 61 johanna.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av drift och underhåll i Microsoft 365, Intune och Azure
  • Du har arbetat med Sharepoint
  • Du har tidigare gedigen erfarenhet av IT-säkerhet och nätverk
  • Windows server
  • MSSQL/databaser
Ansök tjänsten