PROJEKTLEDARE INOM VVS TILL BOLAG I SÖDERORT

Arbetsuppgifter

Som Projektledare kommer du att vara ansvarig för att planera resurser, leda, fördela och följa upp arbetsuppgifterna i pågående projekt från ax till limpa. Genom kontinuerlig prognostisering och uppföljning samt kontroll ser du till att projekten följer upprättad kalkyl och tidsplan. Du har ett övergripande ansvar att utveckla montörerna. Du deltar aktivt i externa bygg- och installationsmöten. Projektledaren ansvarar för dokumentation och att upprätta och följa kvalitets- och arbetsmiljöplaner. Erfarenhet av att arbeta som Projektledare inom rörinstallation.

Företagsuppgifter

Är du redo för en ny utmaning som Projektledare hos Cityrör? Cityrör arbetar med installationer och tekniska lösningar för byggnader. Deras tjänster omfattar bland annat värme, kyla, fjärrvärme, service och sprinkler. Cityrör tror på engagemang för en framgångsrik organisation och motiverade medarbetare. Deras övertygelse är att engagemang skapas när man blir sedd och känner sig som en viktig del i företaget. Cityrör har väldigt mycket kompetens inom området och utför allt ifrån komplicerade installationer för process-industrin, till enklare reparationer och förebyggande underhåll. Som Projektledare kommer att ingå i ett härligt gäng på 21 personer som brinner för sitt arbete och har roligt tillsammans.

Vad kunden erbjuder

Ett glatt gäng som brinner för att hjälpa sina kunder. Du får chansen att lära dig ännu mer om branschen och möjlighet till att hjälpa till att hitta en bra lösningar för att få nöjda kunder. Du kommer att arbeta som Projektledare i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Cityrör värnar om personalens hälsa, säkerhet och medarbetarutveckling.

Personliga egenskaper

Du är engagerad, självgående, social och strukturerad. Brinner för att ge god service och är vidare är du positiv och vill alltid ge det lilla extra för att få nöjda kunder. Du tycker om att vara spindeln i nätet och har en förmåga att skapa långsiktiga relationer. Vidare är du positiv och driven och gillar när ingen dag är den andra lik.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillträde enligt överenskommelse och det är en tillsvidareanställning. Du kommer att vara anställd hos Cityrör och arbetsplatsen är belagd i Jordbro. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: projektledare, arbetsledare, installatör, montör

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-körkort
  • Det är meriterande om du har kunskaper inom entreprenadjuridik

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-10-28

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Klara Renberg

08-525 240 22 klara@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-körkort
  • Det är meriterande om du har kunskaper inom entreprenadjuridik