KUNDTJÄNST- OCH LOGISTIKSAMORDNARE

Arbetsuppgifter
Till vår kund söker vi nu efter en konsult som kommer arbeta i en kombinerad roll med Kundservice och logistik. Du kommer ingå i kundens globala kundservice avdelning som ansvarar för hantering av bokningar, leveranser och fakturering av varor, samt tillhandahåller tullklarering av exportvaror. Här får du chansen att arbeta tvärfunktionellt och med internationella kunder och export till hela världen. Arbetet är mycket serviceinriktat och du får möjlighet att utvecklas i din roll som Kundtjänst- och logistiksamordnare och växa med ansvar och arbetsuppgifter. Arbetsplatsen är öppen och inkluderande med tydliga förväntningar på att alla tar ansvar och initiativ i gruppen. Arbetet är omväxlande och ingen dag på jobbet är den andra lik. Här erbjudes du en chans att lära dig och växa med oss inom export och logistik.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
– Hantera kundärenden via mail, teams och telefon.
– Orderhantering och fakturering.
– Planera och boka transport med speditörer.
– Arbeta med exportdokumentation.
– Administration och garantihantering.
– Reklamationshantering,

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund är ett svenskt multinationellt företag som tillverkar maskindrivna utomhusprodukter. De har en stark passion för innovation och miljöomsorg.

Kvalifikationer
– Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
– Vi ser gärna att du har en studiebakgrund relaterat till tull/logistik/affärsverksamhet.
– Du har goda kunskaper i Office-paketet.
– Du är flytande i svenska i såväl tal som skrift.
– Du har mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som Kundtjänst- och logistiksamordnare så ser vi att du är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Du är proaktiv och driven i ditt arbetssätt och såklart en riktig servicestjärna.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider med möjlighet att arbeta remote 25%. Vår kund önskar start i september och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-04-30 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund strax utanför Göteborg. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publ. datum

2023-09-14

Kontaktperson

Johanna Johansson
johanna.johansson@jobbusters.se
+46 76 719 66 61

    Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Vi ser gärna att du har en studiebakgrund relaterat till tull/logistik/affärsverksamhet.
  • Du har goda kunskaper i Office-paketet.
  • Du är flytande i svenska i såväl tal som skrift.
  • Du har mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.
Ansök tjänsten