REKRYTERARE – TECH

Arbetsuppgifter
Till vår kund som arbetar med digitala fordonstjänster söker vi nu efter en Rekryterare med ett starkt tech-nätverk. I rollen som Rekryterare kommer du tillsammans med Talent Acquisition teamet sköta hela rekryteringsprocessen. Ditt fokus kommer att vara att anställa tekniska talanger men också bidra till projekt relaterade till employer branding, events, rekryteringsmarknadsföring samt mångfald & inkludering. Du kommer även att ingå i People & Culture-teamet, som består av 13 personer på Göteborgskontoret idag. Varje dag drivs ett nära samarbete med kollegorna inom Kommunikation kring Employer Branding och kommande event.

Exempel på ansvarsområden som ingår i din roll som Rekryterare:

– Driva rekryteringsagendan genom att definiera, förbereda och genomföra rekryteringsaktiviteter på en strategisk, taktisk och praktisk nivå.
– Hitta topptalanger, främst inom mjukvaruutveckling, och engagera dig med dem och sälja in varumärket och rollen.
– Nätverka och delta i event så som Karriärdagar.
– Samarbeta proaktivt med rekryteringschefer för att definiera kompetensprofiler för framtida behov.
– Samarbeta med rekryteringschefer för att granska CV och jobbansökningar.
– Intervjua kandidater för ett brett spektrum av roller (junior, senior och executive).
– Följ upp med kandidater genom hela rekryteringsprocessen.
– Presentera nya kandidater på veckomöten till rekryteringscheferna.
– Bidra med input gällande Employer Branding-aktiviteter och strategier för att stödja nuvarande och framtida rekrytering.
– Aktivt implementera och genomföra nya kreativa arbetssätt för att bredda kandidatpoolen för framtida anställningar.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kvalifikationer
– Du har minst 4 års erfarenhet i en liknande tjänst där du har skött flera rekryteringsprojekt från början till slut, inom techsektorn.
– Du är en van användare av LinkedIn Recruiter och har kännedom om verktyg som Teamtailor, Adway och Stack Overflow.
– Du har en utmärkt skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på både engelska och svenska.

Personliga egenskaper
För att bli framgångsrik i rollen som Rekryterare tror vi att du är proaktiv och driven och har många nya idéer om hur du kan hitta och attrahera de bästa talangerna. Du vågar ta ägarskap i din roll för att stötta och utmana våra rekryterande chefer i takt med vår ständiga tillväxt. Du är en fantastisk lagspelare som involverar dina kollegor och bygger förtroende för bästa resultat. Du trivs i en start-up miljö där du utvecklar och testar nya saker för att hitta det mest framgångsrika arbetssättet och verktygen.
Vill du ligga i framkant och fortsätta utmana dig själv inom Talent Acquisition och alla spännande områden inom Rekrytering?
Tveka då inte att söka rollen som Rekryterare redan idag!

När du blir en av oss
Ett High-tech företag som erbjuder en spännande arbetsmiljö. Engagemang i tekniktjänster och produkter som driver hållbarhet. En platt organisationskultur grundad på tillit och självständighet. Balans mellan arbete och privatliv och fri tillgång till gymmet på Göteborgskontoret. Flexibla arbetstider och en hybridarbetsplats.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid (40 h/v) och flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta hemifrån. Vår kund önskar start 2023-04-02 och uppdraget förväntas löpa till 2023-12-30 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Göteborg. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Sökord: Rekryterare, Recruiter, Talent Acquistion, Talen Acquistition Partner, Talent Attraciton Partner

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publ. datum

2023-01-17

Kontaktperson

Johanna Johansson
johanna.johansson@jobbusters.se
+46 76 719 66 61

    Kvalifikationer

  • Du har minst 4 års erfarenhet i en liknande tjänst där du har skött flera rekryteringsprojekt från början till slut, inom techsektorn.
  • Du är en van användare av LinkedIn Recruiter och har kännedom om verktyg som Teamtailor, Adway och Stack Overflow.
  • Du har en utmärkt skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på både engelska och svenska.
Ansök tjänsten