KOORDINATOR / ADMINISTRATÖR

Arbetsuppgifter
Till vår kund söker vi nu en Koordinator / Administratör! Uppdraget omfattar arbete inom ett eller flera områdes- och projektprogram. Programkoordinering innebär att självständigt och med stort eget ansvar tillsammans med programledningen arbeta för att programmens och ingående projekts mål avseende tid, kostnad och resultat enligt gällande planer uppnås.

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:
– Med stort eget ansvar och egen initiativförmåga stödja programledare och huvudprojektledare gällande programmets interna kommunikation.
– Inom programmet ansvara för administrativa uppgifter (ex. framtagande av presentationer för styrgrupper, protokollskrivande, uppföljning av åtgärder, beslutloggar, mötesbokningar, framtagning av mötesunderlag).
– Stödja Programledare och huvudprojektledare i uppdatering av dokument såsom programplan, beslutsunderlag, m.m.
– Ansvara och säkerställa att programmet dokumenterar enligt vår kunds krav och rutiner.
– Ansvara för att rapportering från och inom programmet görs enligt vår kunds krav och rutiner.
– Säkerställa att avvikelser i projekten mot tid, kostnad och resultat rapporteras och följa upp att de åtgärdas.
– Upprätta och underhålla programbibliotek och stödsystem.
– Stödja programledaren/-ledningen i planering, uppföljning, tidplaner, inköp, resurser, riskhantering samt andra frågor som aktualiseras inom programmet.
– Ansvara för att implementering görs inom programmet avseende uppföljning och rapportering av beslutade mål och nyckeltal samt vara drivande vad gäller genomförande av förbättringsåtgärder och effektivisering.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund är ett statligt affärsverk som förvaltar stamnätet för elkraften i Sverige. De bedriver även forskning- och utvecklingsprojekt på många områden för att främja ny teknik. Huvudkontoret finns i Stockholm och här behöver man som konsult säkerhetsprövas för de flesta uppdrag.

Kvalifikationer
– Minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av att ha självständigt arbetat som projektadministratör / koordinator eller likvärdigt projektadministrativt stöd (inte projektledare).
– Minst 3 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med MS Office program som Excel, Word och PowerPoint.
– Minst 3 års arbetslivserfarenhet av att dokumentera styrgruppsmöten eller liknande beslutande verksamhet.
– Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
– Erfarenhet av projektstyrningsmodeller eller projektstyrningsmetodik.
– Erfarenhet av att arbete med intern eller extern kommunikation.
– Erfarenhet av att arbeta som projektadministratör eller likvärdigt administrativt stöd hos aktör(er) inom offentlig sektor.
– Har erfarenhet från att ha haft en koordinerande roll som administratör, t.ex. som teamledare.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Koordinator / Administratör behöver du ha en god samarbetsförmåga och initiativförmåga. Du är flexibel och anpassningsbar efter arbetsbelastning samt utåtriktad och tydlig i din kommunikation. Du är även ödmjuk och ha lätt för att skapa förtroende och du arbetar självständigt och målinriktat. Vidare har du en fallenhet för administrativa arbetsuppgifter och förmåga att jobba i grupp.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2023-04-10 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2025-04-23 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna innan 2023-03-24 kommer hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är 2023-03-27.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2023-03-24

Kontaktperson

Jennifer Norin
jennifer.norin@jobbusters.se
+46 70 838 03 96

    Kvalifikationer

  • Minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av att ha självständigt arbetat som projektadministratör / koordinator eller likvärdigt projektadministrativt stöd (inte projektledare).
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med MS Office program som Excel, Word och PowerPoint.
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av att dokumentera styrgruppsmöten eller liknande beslutande verksamhet.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av projektstyrningsmodeller eller projektstyrningsmetodik.
  • Erfarenhet av att arbete med intern eller extern kommunikation.
  • Erfarenhet av att arbeta som projektadministratör eller likvärdigt administrativt stöd hos aktör(er) inom offentlig sektor.
  • Har erfarenhet från att ha haft en koordinerande roll som administratör, t.ex. som teamledare.
Ansök tjänsten