BUSINESS CONTROLLER

Arbetsuppgifter
Till vår kund söker vi nu en Business Controller! Rollen som Business Controller innefattar såväl bokslut som prognosarbete. Du kommer arbeta med förbättringsarbete både inom det egna området vad gäller exempelvis processer och arbetssätt såväl som inom det övergripande ekonomiområdet.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund är ledande inom fordonsindustrin och finns i 100 länder. I Sverige är huvudkontoret strax utanför Stockholm och här arbetar man med omställningen för ett hållbart transportsystem och skapar en värld av mobilitet som är bättre för både företagen, samhället och miljön.

Kvalifikationer
– Du har en kandidatexamen i ekonomi. Magisterexamen är meriterande.
– Du har flera års tidigare arbetslivserfarenhet som Business Controller.
– Du har goda kunskaper i Microsoft Office, i synnerhet Excel.
– Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
– Erfarenhet av PowerBI & Oracle är meriterande.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Business Controller är du van vid att arbeta i högt tempo och är duktig på att prioritera. Du är prestigelös och trivs med att arbeta med siffror.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start omkring 2023-10-10 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-06-30 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: business controller , verksamhetscontroller

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Södertälje

Publ. datum

2023-09-25

Kontaktperson

Mikaela Carlsson
mikaela.carlsson@jobbusters.se
+46 76 511 56 11

    Kvalifikationer

  • Du har en kandidatexamen i ekonomi. Magisterexamen är meriterande.
  • Du har flera års tidigare arbetslivserfarenhet som Business Controller.
  • Du har goda kunskaper i Microsoft Office, i synnerhet Excel.
  • Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av PowerBI & Oracle är meriterande.
Ansök tjänsten