SYSTEMADMINISTRATÖR

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en Systemadministratör till vår kund som är ett svenskt IT-företag. Som Systemadministratör kommer du att tillhöra Enterprise Tech, och tillsammans med ytterligare en kollega ha ett övergripande ansvar för bolagets interna infrastruktur. Teamet består idag av totalt 8 personer med 3 stycken i Göteborg och 5 stycken i Stockholm. Du kommer rapportera till Enterprise Tech Manager och rollen kommer vara baserad i Göteborg. I rollen som Systemadministratör kommer du att arbeta med drift och utveckling av den interna IT-miljön. Stora delar av miljön ligger redan i molnet och strävar åt att migrera ytterligare delar dit. On-prem hostar kund ett antal Windows servrar för AD, dns, dhcp, fileshare, Configuration Manager och några applikationsservrar. Kund hanterar även kontorsnätverken inkluderande brandväggar, switch/router, wifi och vpn. Arbetet handlar att underhålla och utveckla den interna IT-miljön som inkluderar både server- och klient-sidan.

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av liknande roll (systemadministration, integrationer/automatisering och IT-support/felsökning) samt att du har bred kompetens och ett stort intresse för teknik. Du har en stolthet i ditt arbete och strävar alltid efter att dina lösningar och leveranser skall fungera prickfritt och ha god kvalitet. Du kommer att arbeta i flera olika system och med den senaste tekniken.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Kvalifikationer
– Mycket goda kunskaper om Windows 10/11, Windows 2016 samt senare versioner
– God förståelse för nätverk och arbetat hands-on med brandvägg, wifi, switch och vpn
– Stor vana av AD-administration och goda kunskaper i Microsoft 365 admin center och AzureAD
– Arbetat med SCCM
– Kunskaper i PowerShell
– Arbetat med MDM plattformar
– Erfarenhet av SSO, SAML och oAuth2
– Bonus: Autopilot, macOS, Intune, EDR system, Google admin, Atlassian suite, PKI and certificate management
– Goda språkkunskaper i svenska och engelska krävs för rollen

Personliga egenskaper
För den här rollen behöver du en hög organisationsnivå. Vi tror att du är en problemlösare som är analytisk och självgående, du är driven och ambitiös och tycker om utmaningar. För att lyckas som Systemadministratör måste du ha en god förståelse för IT-system och data.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa i 6 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna innan 2023-03-03 kommer hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är 2023-03-06.

Sökord: Systemadministratör, System Administrator, Operations Engineer, IT-support, IT, Göteborg

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publ. datum

2023-03-08

Kontaktperson

Jennifer Norin
jennifer.norin@jobbusters.se
+46 70 838 03 96

  Kvalifikationer

 • Mycket goda kunskaper om Windows 10/11, Windows 2016 samt senare versioner
 • God förståelse för nätverk och arbetat hands-on med brandvägg, wifi, switch och vpn
 • Stor vana av AD-administration och goda kunskaper i Microsoft 365 admin center och AzureAD
 • Arbetat med SCCM
 • Kunskaper i PowerShell
 • Arbetat med MDM plattformar
 • Erfarenhet av SSO, SAML och oAuth2
 • Bonus: Autopilot, macOS, Intune, EDR system, Google admin, Atlassian suite, PKI and certificate management
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska krävs för rollen
Ansök tjänsten