HANDLÄGGARE / ADMINISTRATÖR

Arbetsuppgifter
Till vår kund som är ett försäkringsbolag söker vi nu en Handläggare / Administratör inom pension! I rollen kommer du exempelvis arbeta med utbetalningar, avstämningar, ha mejl och telefonkontakt med kunder gällande kommunala tjänstepensioner och andra administrativa arbetsuppgifter. Tveka inte på att söka rollen redan idag så berättar vi mer!

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund är ett av de största försäkringsbolagen i Sverige. De erbjuder bland annat sak-, person- och pensionsförsäkringar. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Kvalifikationer
– Erfarenhet av administrativt arbete.
– Erfarenhet av Microsoft Office.
– Flytande på svenska i tal och skrift.
– Erfarenhet av stordatamiljö och webbaserade program, kommunala tjänstepensioner och avtal, ekonomi och bokföring eller försäkringar inom pension är meriterande men inte ett krav.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Handläggare / Administratör är du en strukturerad person som har förmågan att arbeta självständigt. Du är också kommunikativ och är serviceminded.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start omkring 2023-04-01 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-10-12 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: handläggare, administratör, administration, handläggning

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publ. datum

2023-03-07

Kontaktperson

Mikaela Carlsson
mikaela.carlsson@jobbusters.se
+46 76 511 56 11

    Kvalifikationer

  • Erfarenhet av administrativt arbete.
  • Erfarenhet av Microsoft Office.
  • Flytande på svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av stordatamiljö och webbaserade program, kommunala tjänstepensioner och avtal, ekonomi och bokföring eller försäkringar inom pension är meriterande men inte ett krav.
Ansök tjänsten