VI HJÄLPER DIG MED DIN PERSONAL

Personaluthyrning

 

SÖKER DU PERSONAL?

VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN!

Våra tjänster

Uthyrning - JobBusters kan hjälpa dig med tillfälliga uppdrag eller längre projekt vid till exempel, föräldraledighet, tjästledighet, sjukskrivning, semestertider och säsongsarbeten. 

Hyrrekrytering - Perfekt lösning för dig som vill testa först! Vi är arbetsgivare och ni är arbetsledare. 

Vill du veta mer om direktrekrytering? Klicka här. 

 

Anställningsformer för konsulter 

 

Hyrrekrytering

Innebär att du först blir anställd som konsult hos oss och i ett senare skede överrekryteras du till kund och blir direktanställd i företaget.

 

Konsultuppdrag

Att arbeta som konsult åt JobBusters innebär att du är anställd hos oss och blir uthyrd till vår kund. Uppdragen kan sträcka sig över såväl korta som långa perioder. Flera konsultuppdrag har övergått i fasta anställningar när uppdraget avslutats.

 

Att arbeta som konsult hos oss

Att arbeta som konsult innebär många fördelar, du får ett flexibelt och varierat arbete där du snabbt får in en inblick i olika arbetsområden och ett brett kontaktnät. Då vi kan erbjuda både längre och kortare uppdrag finns det större möjlighet att du hittar just den konsulttjänst du söker. Konsultuppdrag kräver en ansvarsfull, nyfiken och intresserad person som kan anpassa sig efter många olika förutsättningar. 

Varje konsult tilldelas en kontaktperson som ansvarar för att uppdraget går som planerat. Med regelbunden kontakt mellan oss, vår kund och dig som konsult ser vi till att alla är nöjda och att du trivs på din arbetsplats. 

 

 

Några av våra kunder

"När vi anlitat Jobbusters har vi fått professionell hjälp genom hela rekryteringen..."
Anders Gunnarsson

"Jobbusters förstår vår verksamhet och vilka personer som passar hos oss."
Niklas Blomqvist

 

Läs mer om våra referenser här »

Här registrerar ni som företag ert intresse och bemanningsbehov