KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL SOLIGA MALTA

Arbetsuppgifter

Vår kund söker nu svensktalande Kundtjänstmedarbetare till sitt växande finansbolag på Malta! Som Kundtjänstmedarbetare hos vår kund hjälper du befintliga och nyinkomna kunder med deras lånesituation. Du kartlägger och analyserar kundens ekonomiska situation med målet att hjälpa dem med deras privata ekonomi. Du hanterar även ärenden gällande kundens mobila banktjänst. Vanliga inkommande ärenden kan röra sig om fakturafrågor, villkorsfrågor, produktfrågor, bankrelaterade frågor och liknande. Du arbetar dagligen via telefon, chatt och email samt utför administrativa uppgifter därtill. Förutom att hjälpa kunderna med deras privatekonomi kommer du dagligen arbeta för att optimera varje kunds serviceupplevelse tillsammans med ditt svensktalande team. Som Kundtjänstmedarbetare hanterar du ärenden från svensktalande kunder. Till din dagliga hjälp har du förutom stöttande kollegor även en erfaren Teamledare närvarande.

Företagsuppgifter

Vår kund är ett ledande företag inom snabblån och var först i Europa med att lansera mobila lån som idag även kallas SMSlån. Företaget erbjuder sina kunder trygga, enkla och effektiva finansiella tjänster. Företagen har idag 230 medarbetare lokalt på Malta samt över 500 anställda globalt. De har i dagsläget erbjudit sina tjänsten till över 2 miljoner nöjda kunder sedan 2005. Företaget har ett stort fokus på kundens behov och en professionell leverans av tjänsten. De arbetar dagligen aktivt med att erbjuda enkla ansökningsprocesser, konfidentiella och säkra tjänster samt personlig kundkontakt.

Vad kunden erbjuder

Som Kundtjänstmedarbetare arbetar du i moderna kontorslokaler på Malta. Du blir en del av ett team på en dynamisk avdelning bestående av professionella kollegor från Sverige, men även övriga kollegor från andra länder runtom i världen. Du ingår i ett team som har en stark gemenskap och tillsammans njuter de av Malta som bjuder på oändliga möjligheter och äventyr. Företaget erbjuder betald flygbiljett till Malta och även 2 veckors boende tillhandahålls vid start av anställning.

Personliga egenskaper

Vi söker nu Dig som har en god förmåga att ta egna initiativ i ditt dagliga arbete kombinerat med en mycket god samarbetsförmåga med ditt nya team. Som Kundtjänstmedarbetare är du en engagerad och ansvarstagande person som drivs av personlig utveckling. Vidare tror vi att du trivs i en social och fartfylld miljö och har en naturlig serviceförmåga. Vi söker dig som har för avsikt att arbeta på Malta under ett år eller mer.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start OMGÅENDE eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Kundtjänst, Kundservice, Kundsupport, Lånehandläggare, Låneförmedlare, Finans, Bank, Utlandsjobb, Malta, Administration

Kvalifikationer

  • Du har fullständig gymnasiekompetens
  • Du har erfarenhet av att arbeta i en liknande miljö
  • Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
  • Du har mycket god datorvana
  • Det är meriterande om du har arbetat i en liknande arbetsroll tidigare

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Publ. datum

2017-11-09

Lön

Fast lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har fullständig gymnasiekompetens
  • Du har erfarenhet av att arbeta i en liknande miljö
  • Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
  • Du har mycket god datorvana
  • Det är meriterande om du har arbetat i en liknande arbetsroll tidigare