PRAKTIKANT INOM REKRYTERING SÖKES TILL JOBBUSTERS STOCKHOLMSKONTOR!

Arbetsuppgifter

Är du student och nyfiken på rekryteringsbranschen? Nu öppnar JobBusters dörrarna för praktikanter! I rollen stöttar du våra interna rekryterare och är behjälplig genom rekryteringsprocessen. Detta innebär uppgifter såsom search, referenstagning, telefonintervju, skriva kandidatprofiler till kund samt andra uppgifter av administrativ karaktär. Vi erbjuder dig en inblick i hur rekryteringsarbetet fungerar i ett snabbt växande rekryteringsföretag. Du får med dig värdefull kunskap inom olika kompetensområden i tjänstemannasektorn. Tillsammans med dig kommer vi gemensamt fram till ett upplägg som fungerar ihop med dina studier.

Företagsuppgifter

JobBusters är ett av de snabbast växande rekryterings- och personaluthyrningsföretagen i Sverige! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Vi rekryterar till våra kunder inom områdena Kontor/Administration, Ekonomi/Finans, Försäljning/Marknad, Ledarskap/HR, IT samt Teknik. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre lokala bolag. Långsiktigt samarbete är något vi strävar efter, vi är alltid flexibla och lyhörda för kundens behov och kandidatens önskemål om utveckling. Vår målsättning är alltid att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!

Tillträde och ansökan

Start enligt överenskommelse, flexibla tider. Skicka in din ansökan snarast, gärna med foto. Har du några frågor gällande urvalsprocessen eller nästa steg är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot din ansökan! Sökord: Praktik, Personalvetare, Rekrytering, Konsultchef, PA, HR, Personal

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som studerar på högskola, yrkeshögskola eller universitet inom relevant utbildning, där du är berättigad praktik. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2017-10-18

Kontaktperson

Carolina Lundgren

08-525 240 17 carolina@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som studerar på högskola, yrkeshögskola eller universitet inom relevant utbildning, där du är berättigad praktik. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.