SENIOR ACCOUNT MANAGER TILL IT-BOLAG i FRAMKANT

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi Senior Account Managers till Sveriges mest serviceorienterade IT-företag! Som Senior Account Manager hos vår kund kommer du sälja kompletta, moderna helhetslösningar inom IT till dina kunder. Du bygger upp din egen kundkrets och som stöd har du din närmaste chef, tekniker som är proffs på produkterna, samt dina härliga säljteamskollegor. Som Senior Account Manager arbetar du fokuserat mot specifika kundgrupper. Kunderna är små och medelstora företag i Stockholmsområdet.

Företagsuppgifter

Vår kund säljer flexibla och kundanpassade lösningar inom IT, Telekom och print. Företaget grundades 2001, och är idag ca 100 personer, med kontor i Stockholm och Malmö. Du blir som Senior Account Manager hos vår kund del av ett härligt team som gillar att ha roligt på jobbet. Vår kund är ett familjärt företag som anordnar medarbetaraktiviteter ofta, som bland annat AW, konferenser och kickoffer. De sitter i ljusa och moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia i Solna.

Personliga egenskaper

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. För att passa som Senior Account Manager är du driven och engagerad. Du är hungrig på att göra affärer, men har samtidigt förmågan att lyssna in och förstå kundens behov. Vidare är du relationsskapande och bra på att bygga upp tillit och förtroende hos dina kunder. Du är även serviceminded och drivs av att göra kunden nöjd.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Senior account Manager, säljare, SAM, försäljning, utesäljare, IT, B2B.

Kvalifikationer

  • Du har ett par års erfarenhet av försäljning i IT-branschen, gärna B2B.
  • Du innehar B-körkort.
  • Du talar och skriver svenska obehindrat, då det krävs i tjänsten.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2017-10-26

Lön

Fast lön + rörlig del. Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Jeanette Liljeqvist

0852524020

Kvalifikationer

  • Du har ett par års erfarenhet av försäljning i IT-branschen, gärna B2B.
  • Du innehar B-körkort.
  • Du talar och skriver svenska obehindrat, då det krävs i tjänsten.