ACCOUNT MANAGER TILL EXPANSIVT BOLAG INOM EMPLOYER BRANDING

Arbetsuppgifter

Vi söker nu för kunds räkning en Norsktalande Account Manager till ett expansivt startup bolag inom employer branding. Du kommer som Account Manager för detta attraktiva bolag att arbeta mot norska marknaden, vilket innebär att vi söker dig som på ett obehindrat sätt hanterar det norska språket, i tal såväl som i skrift. Som Account Manager hos vår kund kommer du tillsammans med din nya kollega att bilda ett nytt team där ni jobbar med nya kunder, stora som små inom diverse branscher i Norge. Du kommer att hantera försäljningsprocessen, från första kontakt med slutkund till dess att processen är slutförd med en lyckad affär för samtliga parter. Du arbetar från kundens huvudkontor beläget i centrala Stockholm, därför hanterar du större delen av kontakt med kund via telefon och email och vid behov åker du även på personliga kundmöten till Norge. Med detta tillkommer självklart en otrolig möjlighet att få växa tillsammans med detta spännande företag och för rätt person finns otroliga karriärsmöjligheter. Vi söker nu dig, en Account Manager med tidigare erfarenhet inom försäljning som älskar att skapa långsiktiga relationer och är redo för nästa utmaning i din karriär!

Företagsuppgifter

Vår kund har sedan 2014 arbetat mot den svenska marknaden där de erbjuder nya generationens employer branding- och rekryteringslösning. Nu storsatsar vår kund med flera nya och spännande produktuppdateringar samt går in i nya marknader, därför söker de en Account Manager som kommer att arbeta mot den norska marknaden. Att vara del av kundens säljteam innebär ett nära arbete med slutkund och att bygga relationer över tid. Här arbetar du på ett företag som satsar mycket på utveckling och drivs av den större visionen - att göra HR till hjältar.

Vad kunden erbjuder

Hos vår kund har du nu som Account Manager chansen att vara med på en otrolig resa. Vår kund har haft en stadig tillväxtkurva sedan start 2014 och har sedan 2015 vuxit från att vara ca 7 anställda till att idag vara ca 40 anställda. Som Account Manager hos vår kund erbjuds du en unik möjlighet att vara en av två personer som via vår kund kommer att vara först på den norska marknaden med försäljning av denna produkt. Här arbetar du på ett företag som redan idag har ca 700 aktiva kunder runtom i världen och utnämndes 2016 till en utav Sveriges topp 10 snabbast växande startup bolag!

Personliga egenskaper

Vi söker nu en Account Manager som är självgående, orädd och drivs av att bygga långsiktiga relationer. Vi söker dig som har förmågan att ringa till vem som helst och boka ett möte och som på ett strukturerat och fokuserat sätt hanterar din försäljningsprocess på en mycket professionell nivå. Fortsatt har du förmågan att hålla hög aktivitet och drivs av högt uppsatta mål. Som Account Manager har ett naturligt flexibelt arbetssätt och trivs i en social, fartfylld och föränderlig miljö.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start OMGÅENDE eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Account Manager, Försäljning, B2B, B2C, Innesälj, Mötesbokare, Employer Branding, Norge, Oslo, Norska

Kvalifikationer

  • Du har talar och skriver norska obehindrat
  • Du har ca 1-2 års erfarenhet av en arbetsroll som Account Manager eller motsvarande
  • Det är meriterande om du erfarenhet av försäljning mot den norska marknaden
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning av platsannonsering

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2017-11-20

Lön

Fast lön med mycket generös provisionsmodell

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har talar och skriver norska obehindrat
  • Du har ca 1-2 års erfarenhet av en arbetsroll som Account Manager eller motsvarande
  • Det är meriterande om du erfarenhet av försäljning mot den norska marknaden
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning av platsannonsering