TESTARE TILL SVERIGES LEDANDE RESEARRANGÖR

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en teknisk Testare till vår kund, ett välkänt företag inom resebranschen. Som Testare kommer du att arbeta tillsammans med ditt team med fokus på manuella och automatiserade funktionstester för kundens publika webbplatser. Vi söker nu för kunds räkning en driven och erfaren Testare som förstår vad som är avgörande för att leverera mjukvara med kvalitet och har ett mycket bra öga för bästa möjliga slutkundsupplevelse. Du kommer att vara en del av ett agilt team bestående av duktiga tekniska Testare, testledare och testautomatiserare. Som Testare hos vår kund har du tillsammans med ditt team stort fokus på Continuous Delivery där testautomatisering är en stor del. Du kommer att testa både ny och befintlig funktionalitet. Fortsatt kommer du även att arbeta nära produktägare, kravanalytiker och utvecklare.

Företagsuppgifter

Vår kund är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Vår kund arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon, i butik och i utvalda resebyråer över hela landet. Vår kund har idag ca 150 anställda medarbetare på huvudkontoret i centrala Stockholm, som de anser vara hjärtat av verksamheten.

Vad kunden erbjuder

Som teknisk Testare får du chansen att bli en del av en populär arbetsplats där du får mycket goda möjligheter att utvecklas och bidra i kvalitetsarbetet inom resebranschen. Du arbetar dagligen med intressanta arbetsuppgifter och du arbetar på ett företag som ständigt eftersträvar att ligga i framkant med modern teknik och en rolig produkt. Här välkomnas nya idéer och tillsammans med ditt team uppnår ni kontinuerligt nya möjligheter. Utöver sedvanliga förmåner, så som tjänstepension, friskvårdsbidrag och marknadsmässig månadslön, erbjuder även vår kund en reseförmån som innebär köp utav charterresor till ett mycket förmånligt pris och även ett unikt studiebidrag för dig som vill komplettera dina kunskaper inom din arbetsroll.

Personliga egenskaper

Vi söker dig, en Testare som får energi av att arbeta agilt. Du arbetar på ett kundorienterat sätt och har en naturlig inre motivation som driver dig framåt tillsammans med ditt team. Vi söker en lagspelare som är förtroendeingivande och anpassningsbar i ett team som arbetar på ett mycket prestigelöst sätt tillsammans. Fortsatt tror vi att du är en kreativ och idérik individ med fokus på förbättring och utveckling.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start OMGÅENDE eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Testare, Teknisk Testare, IT, Webapplikation, Javascript, Selenium

Kvalifikationer

  • Du har minst 3 års erfarenhet som testare eller liknande arbetsroll
  • Du har en teknisk bakgrund med vana av manuella och automatiska tester
  • Du har kunskap i Javascript och Selenium, och även av kunskap av webapplikationer
  • Du hanterar svenska obehindrat i tal såväl som i skrift

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-02-16

Lön

Fast lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har minst 3 års erfarenhet som testare eller liknande arbetsroll
  • Du har en teknisk bakgrund med vana av manuella och automatiska tester
  • Du har kunskap i Javascript och Selenium, och även av kunskap av webapplikationer
  • Du hanterar svenska obehindrat i tal såväl som i skrift