.NET DEVELOPER/C#/SYSTEMUTVECKLARE INHOUSE TILL PRODUKTBOLAG

Arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning en .Net Developer/C#/Systemutvecklare. Vår kund utvecklar en produkt som är en webbtjänst mot den kommunala marknaden. Idag är vår kund en av Sveriges störta leverantörer inom området. Du som .Net Developer arbetar tillsammans med ditt team inhouse på kontoret med utveckling kopplat till produkten. För vår kund är det viktigt att du som .Net Developer kan jobba både backend, frontend och med integration. Vid stort intresse inom ett visst område finns det möjlighet att röra sig mer mot det. Vår kund arbetar agilt enligt Scrum, mycket välstrukturerat och planerat, där de alltid ser till att värdesätta din flexibilitet och tid.

Företagsuppgifter

Vår kund är stora inom systemlösningar mot den kommunala marknaden i Sverige. Områden vår kund är verksam inom är bland annat bygglov, kartor, fastighets och befolkningsregister, miljöärendehantering. Vår kund är en del i en stor koncern vilket ger en stabilitet i företaget. I den här rollen kommer du att arbeta tillsammans med ditt team i fina lokaler beläget i Vasastan, nära kommunikation och restauranger. Som .Net Developer/C#/Systemutvecklare bidrar du till att skapa lönsamhet åt kunder och du arbetar i långvariga relationer. Alla utvecklare i detta team sitter inhouse i familjära, luftiga och fräscha lokaler.

Vad kunden erbjuder

Vår kund erbjuder dig som .Net Developer ett stabilt företag att arbeta i med intressanta och långsiktiga projekt. Som anställd får du ta del av en rad förmåner, kompetensutveckling samt arbeta med ett engagerat och sammansvetsat team. Här får du som .Net Developer fria händer att arbeta utifrån eget ansvar, är du intresserad av att arbeta i den senaste tekniken eller gå på konferenser inom ditt intresseområde här du möjlighet till det! Du arbetar i fina lokaler i Vasastan nära till restauranger och kommunikationer.

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Du arbetar nära din grupp där alla hjälper till och samarbetar. Du är en lagspelare som inte är rädd för att hjälpa till men också fråga om hjälp. Du är utåtriktad och noggrann.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: .Net, C#, Scrum, integration, React, Javaskript, Backend, Frontend, Fullstack Developer

Kvalifikationer

 • Du har erfarenhet av utveckling inom C# .Net
 • Du har gärna utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande
 • Du har kunskaper inom Databaser och SQL server
 • Du har erfarenhet av webbutveckling
 • Du har erfarenhet av att arbeta agilt
 • Du behärskar svenska i tal och skrift

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2017-10-27

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Carolina Lundgren

08-525 240 17 carolina@jobbusters.se

Kvalifikationer

 • Du har erfarenhet av utveckling inom C# .Net
 • Du har gärna utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande
 • Du har kunskaper inom Databaser och SQL server
 • Du har erfarenhet av webbutveckling
 • Du har erfarenhet av att arbeta agilt
 • Du behärskar svenska i tal och skrift